Bende tık yok kuzum daha ya bekliyorum vallah doğurmak istiyorum artık çok sıcak birde Ankara yanıyorum hamiellikte sabah yattım 10 da uyandım uyku düzenim bile kalmadı yarın kontrolüm var bakalım haber vereceğim ne diyecek doktor geçen gittim gidicem demiştim ya 1.30 saat nst de kaldım bebek hareketsiz çıktı sonra kalp atışları düşük çıktı sonra başka şeyler uyudum vallahi sonra düzene bindi de çıktım çok şükür@3 çocuk annesi @Edanaz06 kuzum doğum yaptınız mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sen nasıl oldun en son hastaneye yatmistin ?Bende tık yok kuzum daha ya bekliyorum vallah doğurmak istiyorum artık çok sıcak birde Ankara yanıyorum hamiellikte sabah yattım 10 da uyandım uyku düzenim bile kalmadı yarın kontrolüm var bakalım haber vereceğim ne diyecek doktor geçen gittim gidicem demiştim ya 1.30 saat nst de kaldım bebek hareketsiz çıktı sonra kalp atışları düşük çıktı sonra başka şeyler uyudum vallahi sonra düzene bindi de çıktım çok şükür
Edanaz doğum yapacaktı yada yaptımiydi hatırlayamadım onunlada aramızda bir kaç gün vardı ya hayırlısı ile doguralimdaBende tık yok kuzum daha ya bekliyorum vallah doğurmak istiyorum artık çok sıcak birde Ankara yanıyorum hamiellikte sabah yattım 10 da uyandım uyku düzenim bile kalmadı yarın kontrolüm var bakalım haber vereceğim ne diyecek doktor geçen gittim gidicem demiştim ya 1.30 saat nst de kaldım bebek hareketsiz çıktı sonra kalp atışları düşük çıktı sonra başka şeyler uyudum vallahi sonra düzene bindi de çıktım çok şükür
Sen nasıl oldun en son hastaneye yatmistin ?