Doğum sonrası korunma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nurcan28 tarafından oluşturulan Doğum sonrası korunma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,277 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası korunma
Konbuyu başlatan Nurcan28
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Kızçeler doğumuma günler kaldı artık ve ben tüpleri mi bağlatmak istiyorum fakat İslami yönden günah olduğunu söylüyorlar bende kararsızım napıcağımı bilmiyorum. Sprail taktiramıyorum oldum olası kanım düşük oluyo bana gör değil, birde 3 aylık iğne varmış bilgisi olan beni aydınlatsın nolur. ❤️💜♥️

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızçeler doğumuma günler kaldı artık ve ben tüpleri mi bağlatmak istiyorum fakat İslami yönden günah olduğunu söylüyorlar bende kararsızım napıcağımı bilmiyorum. Sprail taktiramıyorum oldum olası kanım düşük oluyo bana gör değil, birde 3 aylık iğne varmış bilgisi olan beni aydınlatsın nolur. ❤️💜♥️
Canım ben de yeni doğum yaptım sezaryen olsam kesinlikle bağlatırdım ben. Kaç çocuğun var kesinlikle düşünmüyorum tekrar çocuk diyorsan bağlat bence en garantisi. Bende ya spiral taktıracağım yada 3 aylık iğne düşünüyorum bakalım

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben de yeni doğum yaptım sezaryen olsam kesinlikle bağlatırdım ben. Kaç çocuğun var kesinlikle düşünmüyorum tekrar çocuk diyorsan bağlat bence en garantisi. Bende ya spiral taktıracağım yada 3 aylık iğne düşünüyorum bakalım
3. Çocuğum olucak, yaşımda 36 eşimde baglatmama karşı iğne daha sıcak geldi bana ama bilgim yok fazla.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
3. Çocuğum olucak, yaşımda 36 eşimde baglatmama karşı iğne daha sıcak geldi bana ama bilgim yok fazla.
Allah bağışlasın canım. Benimde 3 tane kesinlikle başka düşünmüyorum Allah olmayanlara versin. İğneyi eczaneden kendin alıyorsun sağlık ocağında yaptırıyorsun etkili diye duydum ama bilmiyorum

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Hiç birinin kesin koruma etkisi yok canım spiral iğne ilaç biz bunları kullanmadan 5 yıl korunduk eşin korunsun ozaman en sağlamı
Hiç korunmadim bende eşim korundu. Hap ı unuturum diye kullanmadım sprail olmuyo bana diye hiç taktirmadim. Baglatmaya da kararsızım işte 🤦🏻‍♀️

H

Hanım ttnk

Guest
Lütfen kordun bağlama günah değil haramdır.
Benim tanıdığım kordonla ikiz çocuk getirdi Allah istedi mi bütün yolla kapalı olsa dahi çocuk olur. Günaha girme kendince korun kâfi nasibi olan evlat istesen de istemesen de gelir Allah'ın bileceği iş.
Olur ki, hoşunuza gitmeyen bir şeyde sizin için hayır, yine olur ki hoşunuza giden bir şeyde de sizin için şer vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz Bakara 216.

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Lütfen kordun bağlama günah değil haramdır.
Benim tanıdığım kordonla ikiz çocuk getirdi Allah istedi mi bütün yolla kapalı olsa dahi çocuk olur. Günaha girme kendince korun kâfi nasibi olan evlat istesen de istemesen de gelir Allah'ın bileceği iş.
Olur ki, hoşunuza gitmeyen bir şeyde sizin için hayır, yine olur ki hoşunuza giden bir şeyde de sizin için şer vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz Bakara 216.
Ne guzel cvp vermissin cnm

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Cnm dınen gunah ama bende baglatıcam 4 çocuğum yolda benım rısklı dr baglamamı istedi cunku ust uste geldı benımkısı bu gebelığımde cok zor gecıyor allah bılıyor ya mecbur baglatıcam

...

Moderator
Mod
rank
Canım bende tüplerimi bağlatmak istiyorum.Çok araştırdım ama günahı var.Anne için hamile kalmanın büyük tehlikesi yoksa bağlatılmıyor.Kaç çocuğun var canım.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar