Doğum sonrası korunma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nurcan28 tarafından oluşturulan Doğum sonrası korunma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,278 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası korunma
Konbuyu başlatan Nurcan28
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
O da senlen ilişkiyi keserse nolcak 😂😂😂 hem aldatmayacaksın hemde elletmem dersen sonucları büyük olur 😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Azcık ucundan dicen sonra öte dicen ben bunu anladım 3 coxuktan sonra 😂biraz gec oldu ama olsun 😂😂😂
Benimde 3. Oldu tabi hepsi isteyerek oldu bundan sonra olursa kesinlikle kaza olacak 🤦🏻‍♀️ Allah korusun 😁 10 günlük bebem henüz yaşımda 36
10 sene sonra zor oluyo ama iyiki olmuş canımın parçası olmasa napicakmisim boş boş evde 😃

Ensarin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ko
Kızçeler doğumuma günler kaldı artık ve ben tüpleri mi bağlatmak istiyorum fakat İslami yönden günah olduğunu söylüyorlar bende kararsızım napıcağımı bilmiyorum. Sprail taktiramıyorum oldum olası kanım düşük oluyo bana gör değil, birde 3 aylık iğne varmış bilgisi olan beni aydınlatsın nolur. ❤️💜♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızçeler doğumuma günler kaldı artık ve ben tüpleri mi bağlatmak istiyorum fakat İslami yönden günah olduğunu söylüyorlar bende kararsızım napıcağımı bilmiyorum. Sprail taktiramıyorum oldum olası kanım düşük oluyo bana gör değil, birde 3 aylık iğne varmış bilgisi olan beni aydınlatsın nolur. ❤️💜♥️
Kordon bağlatmak dinen dogru değil 3 aylık ve 1 aylık iğne var ben 3 aylik kullandım beni korudu doğumdan sonra 40 çıkınca adetli iken vuruyorlar adet olmadan vurmuyorlar

SBA-

Kayıtlı Üye
rank
Ben 2 yıl spiralle korundum 15 gün oldu doğum yapalı tekrar spiral taktırmayı düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar