Doğum sonrası regl

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Defnenin annesi Ayşe tarafından oluşturulan Doğum sonrası regl başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,169 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası regl
Konbuyu başlatan Defnenin annesi Ayşe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Doğum yapalı 5ay oldu çok şükür bugün regl oldum artık korunabilirim eşim korunuyordu yinede hamile kalmaktan ödüm kopuyordu 🤭🤲
Valla canım benim de 2.30 ay oldu. İlk ay oldum ikinci ay olmadım. Benimde korkum var ama bı kere ilişkiye girdik korunma yoluyla. Fazla ihtimal vermiyorum. Doğum sonrası düzensizlik olur diyorlar bende avutuyorum kendimi öyle

Defnenin annesi Ayşe

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım benim de 2.30 ay oldu. İlk ay oldum ikinci ay olmadım. Benimde korkum var ama bı kere ilişkiye girdik korunma yoluyla. Fazla ihtimal vermiyorum. Doğum sonrası düzensizlik olur diyorlar bende avutuyorum kendimi öyle
Eşim hep korunuyor ama yinede korkuyorum istersin hemen olmaz bebegim var erken dersin ufacık şeyde hamile kalırsın😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ahahahha orası öyle de benim adam tutturmuş normalde 5 6 yıl çocuk istemiyorum diyordu şimdi Kayra 1 yaşına gelince 2. Çocuğu yapalım diyor 🤦🏻‍♀️
Benm eşim Allah'tan istemiyor hamileliğin riskli bide bu devirde bı taneye anca yeteriz diyor belkide deniyordur herşeyden geçtim kızım çok yaramaz😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.