Dogum sonrasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hilalll tarafından oluşturulan Dogum sonrasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 510 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum sonrasi
Konbuyu başlatan Hilalll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa16

MrymCetinkaya

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğimde 25 kg aldım, doğumdan sonra 1 sene içinde 20 kg gitti. Ekstra birşey yapmadım bol bol emzirmenin faydası diye düşünüyorum. Şimdiki gebeliğimde de 20 kg aldım 3 hafta var doğumuma bunda nasıl olur bilmiyorum. Rezene çayı nin da epey faydasını görmüştüm ilk gebeliğimde, bebeğim 8 ay olana kadar içtim sonra tiksindim içemedim ama iyi ödem attırıyor ve bebeğinde gazsız ve sakin olmasını sağlıyor. Bu doğumumda içebilirim inşallah.

Elisa ikra34

Kayıtlı Üye
rank
Kizlarrr doğum yaptiginizda kac kg diniz ve dogumdan sonra ne kadar kg verdiniz geri?
Bn 69 kg ile hamile kaldım 90 kg belki daha fazla oldum doğumdan baya sonra diyet yaptım 65 kiloya geldim ve tekrar hamile kaldım ikinci gebeliğim de 75 ile doğuma gittim bu bebegimde ne kaadr kilo alırım bilmiyorum 😅

Hilalll

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğimde 25 kg aldım, doğumdan sonra 1 sene içinde 20 kg gitti. Ekstra birşey yapmadım bol bol emzirmenin faydası diye düşünüyorum. Şimdiki gebeliğimde de 20 kg aldım 3 hafta var doğumuma bunda nasıl olur bilmiyorum. Rezene çayı nin da epey faydasını görmüştüm ilk gebeliğimde, bebeğim 8 ay olana kadar içtim sonra tiksindim içemedim ama iyi ödem attırıyor ve bebeğinde gazsız ve sakin olmasını sağlıyor. Bu doğumumda içebilirim inşallah.
Maşallah guzel kilo vermissin ben sadece 10 kg aldim inşallah fazla fazla bende veririm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bn 69 kg ile hamile kaldım 90 kg belki daha fazla oldum doğumdan baya sonra diyet yaptım 65 kiloya geldim ve tekrar hamile kaldım ikinci gebeliğim de 75 ile doğuma gittim bu bebegimde ne kaadr kilo alırım bilmiyorum 😅
Bende 93 kiloyum suan gunum de bitti sadece 10 kilo aldım inşallah eski halimden de zayif olurum ekmegi bi biraksam ahhh ahhhhh

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Yok hic birsey yapmadim kendiliginden gitti benim diger dogumlardan hemen sonrada geri verdim kilo ilk dogum yaptigim ay 11 kilo verdiydim sonradan 5 kilo falan geri aldim hamileyken 85... 75 dustum geri
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Pardon 82... 75 dusdum yanlis yazmisim

Tüm sayfalar yüklendi.