Doğum sonrası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevvlslvadyn tarafından oluşturulan Doğum sonrası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 652 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası
Konbuyu başlatan Sevvlslvadyn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zümrüş

Sevvlslvadyn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iyi akşamlar (normal) doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz. Benim bi hafta sonra 2 ay bitecek ama 4-5 gündür lekenme gibi bir kanamam war normal midir acaba?

Sevvlslvadyn

Kayıtlı Üye
rank
Benim son doğumda 4 yıl önce 40 im çıkana kadar adet olmuştum 3 ay adet gormedim ondan sonra düzene girmiştne

Benim son doğumda 4 yıl önce 40 im çıkana kadar adet olmuştum 3 ay adet gormedim ondan sonra düzene girmişti
Benim sadece ilk 15 gün kanamam oldu o kadar. Şimdi ki ne anlam veremedim. Hastaneye gitmeli miyim bilmiyorum çünkü arada karnimda da ağrı oluyor

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
Geçenlerde kadın doğum acile bi bayan gelmişti bende oradaydım tahlillerim için kadın ebeye soruyordu lohusayım ama kanım kesildi 1 hafta sonra tekrar başladı lekelenme tarzı gbi diye korkmuş .afedersiniz ebe dövmekten beter etti hiçmi annnen kaynanan lohusa olmadı demedi lohusayken illaki kanaman 40 gün içinde normal kesiledebilir ara ara yoğunlaşabilirde diye .yani 40 gün içinde olan kanamalar normal

Sevvlslvadyn

Kayıtlı Üye
rank
Geçenlerde kadın doğum acile bi bayan gelmişti bende oradaydım tahlillerim için kadın ebeye soruyordu lohusayım ama kanım kesildi 1 hafta sonra tekrar başladı lekelenme tarzı gbi diye korkmuş .afedersiniz ebe dövmekten beter etti hiçmi annnen kaynanan lohusa olmadı demedi lohusayken illaki kanaman 40 gün içinde normal kesiledebilir ara ara yoğunlaşabilirde diye .yani 40 gün içinde olan kanamalar normal
Öyle tabi kırklıyken kanama normal tabii ki ama benim kırk bitti bayaa oldu birde süt önüne geçiyor 3-4 ay olmazsın dedikleri için korktum bnde

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
Öyle tabi kırklıyken kanama normal tabii ki ama benim kırk bitti bayaa oldu birde süt önüne geçiyor 3-4 ay olmazsın dedikleri için korktum bnde
Endişe etmeyin doğum yapıp 5,6 ay adet görmeyen kadınlar var rahim ve vücut kendini anca toparlıyor dünyaya benek getiriyoruz ama vücudumuz formatlanıyor gerçekten bizde yeniden doğuyoruz. Her kadın bir değil benim kırkım çıkmıştı 1 ay sonra adet gördüm mesela . Her insan bir değil vücut yapısıyla alakalı

Tüm sayfalar yüklendi.