Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
37+3 bu aralar çok uyku halinde ve yorgunum demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum ama sanki gittikçe halsizlesiyorum bu doğumun yaklaştığının belirtisimidir bu arada sezeryan olcam pazartesi kontrolüm
37+3 bu aralar çok uyku halinde ve yorgunum demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum ama sanki gittikçe halsizlesiyorum bu doğumun yaklaştığının belirtisimidir bu arada sezeryan olcam pazartesi kontrolüm
Halsizlik yorgunluk bendede var 34+3 olduk sanki bu halimden dolayı normal doğum anında bile enerjik olamayacam gibi geliyor kimiside tam tersi doğum haftası enerjik kıpır kıpır oluyorlar
Son zamanlar halsizlik çabuk yorulma oluyor canım çok normal bol bol dinlen. İster normal ister sezeryan olsun doğum öncesi anneye bı enerji geliyor sanki hamile değilmiş sin gibi oluyor bende yaşadım bı kaç kişiden de duydum doğum anına vücut kendini hazırlıyor.
Bende 37+1 aksine sanki enerji geldi bana ama bazen de Bi bel ağrısı giriyor varya ölüyorum. Ağrısından ayağım aksıyor resmen. Düz yürüyemiyorum yani. Ama sebebi nedir bilmiyorum bebek ağırlaştıkça yani büyüdükçe vücüdün ağırlık dengesi bozulurmuş diye duymuştum ondan olabilir heralde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Son zamanlar halsizlik çabuk yorulma oluyor canım çok normal bol bol dinlen. İster normal ister sezeryan olsun doğum öncesi anneye bı enerji geliyor sanki hamile değilmiş sin gibi oluyor bende yaşadım bı kaç kişiden de duydum doğum anına vücut kendini hazırlıyor.
Hah bende o durumdayım şuan sanki enerji geldi. Kaynanamda farketmiş hatta kendini toparlamışsın sanki doğum yapmış gibisin diyo. Hep uzanıp yatıyordum. 2 gün enerjili kaldım hemen gözüne battı, ama dediğim gibi bazen Bi bel ağrısı giriyor öldürüyor beni ağrıdan ayağım aksıyor, doğum ne znam olur bilmiyorum
Valla ben de 37+5 im 1 haftadır filan üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi o kadar güzel uyuyorum ki sanki gebe değilim şuan da hastaneye yatış yapıldı zaten hala enerjigim sancı var ama ben hissetmiyorum ilginç
İlk 3 ay aşırı yorgunluk uyku hali olur ikinci 3 ay uykuyu unuturuz enerji depolanır son 3 ay ilk 3 aylık döneme benzer gayet normal kuzum ağırlaşıyorsun
İlk 3 ay aşırı yorgunluk uyku hali olur ikinci 3 ay uykuyu unuturuz enerji depolanır son 3 ay ilk 3 aylık döneme benzer gayet normal kuzum ağırlaşıyorsun