Doğum yaklaşınca

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde Gülderen tarafından oluşturulan Doğum yaklaşınca başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,124 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı Doğum yaklaşınca
Konbuyu başlatan Gülderen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kocam beye nazlaniyoeum şimdiden oda canım yanacak korkusu ile ne desem tamam diyor. 🤭🤭
Ah ah Allah merhametli eşler versin hepimize. İçinde merhamet olmayanada merhamet versin. Hamileyken bizi kıskanıp yarışıyorlar ama ağrılara, bizim doğum öncesi hallerimize ister istemez dayanamaz gariplerim 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ah ah Allah merhametli eşler versin hepimize. İçinde merhamet olmayanada merhamet versin. Hamileyken bizi kıskanıp yarışıyorlar ama ağrılara, bizim doğum öncesi hallerimize ister istemez dayanamaz gariplerim 😂
Evett kuzum eşimi zor ikna ettim gelme diye 🤦🏻‍♀️ çocuk doğsun öyle gel dedim korkuyorum diyor 🥺

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evett kuzum eşimi zor ikna ettim gelme diye 🤦🏻‍♀️ çocuk doğsun öyle gel dedim korkuyorum diyor 🥺
Kolaymı kuzum seven insan sevdiğini yalnız bırakamaz ki. Sende ne kadar korku heyecan olsada ondada aynı durum var şuan. Benimkine kalsa kendisi kesecek kordonunu😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kolaymı kuzum seven insan sevdiğini yalnız bırakamaz ki. Sende ne kadar korku heyecan olsada ondada aynı durum var şuan. Benimkine kalsa kendisi kesecek kordonunu😂
O değilde Mervem beni bilirsin heo açım 😂😂 dün sabahtan beri bana verdikleri tek şey kompostu ve yoğurt 🤢 dundne beri bir şey yemedim desem inanır mısın 😂😂

O değilde Mervem beni bilirsin heo açım 😂😂 dün sabahtan beri bana verdikleri tek şey kompostu ve yoğurt 🤢 dundne beri bir şey yemedim desem inanır mısın 😂😂
Kız bi bol acılı döner söyle de ye canım çekti ah😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.