Sorum var Dogum yapanlar 🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lala tarafından oluşturulan Dogum yapanlar 🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,414 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum yapanlar 🙏
Konbuyu başlatan Lala
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

alya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum afedersin nasıl bakiyorlar detaylı anlatabilir misin kusura bakma
Canım eldiven takıp iki parmağını rahimin içine koyuyo onunla ölçüyor işte ne kadar açılma var kontrol ediyo parmagiyla tabi biraz itiyo işte hafif bi ağrı oluyo hâliyle. benim ilk dogumda aşırı kastım kendimi nerdeyse aglicaktim🙄🙄o kadar zoruma gitmişti valla kadın olmak ne zormuş ya🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç korkma canım kendini korkutma benim de ilk dogumumdu herşey normaldi normal doğum oldum bana öyle bı anlattılar ki yok şöyle kesiyorlar yok böyle ağrıyor doğumdan sonra oturamiyorsun bile neler neler söylediler bende senin gibi anlatılanlara bakarak çok korkuyordum sabah 6 gibi hafif sancı başladı hemen gitmedim hastaneye ebe ne zaman ağrıya dayanamazssan o zaman gel hastanede daha zor sancı çekersin nts den kaldirmazlar demişti bende gitmedim ogeln saat 1 de sancılarım daha çok şiddetlendi gittim hemen dogumhaneye alıp nts felan bağladılar bak ilk bebeğim olmama rağmen 4 cm açılma var dediler suni sancı gerek yok kendi sancıları çok kuvvetli dediler bir saat sonra kadın eli ile baktı dedi ki sence kaç cm açilma olmuş dedi bende 5 mi dedim hayır 8 cm dedi çok şaşırmıştım sonra en son doğum koltuğuna almadan suni sancı taktılar korktum sordum daha mı kuvvetli olucak sancım dayanamam dedim hayır 1 dk da 1 kez sancı geliyorsa 1 dk da 3 kez gelicek kuvvetleri aynı olucak dedi doğum sancısı in tarifi yok ama inan bana bebeği görünce ve bebek çıkınca herşey bütün ağrı sancı bitiyor 3 ikinmada doğdu bebeğim öğlen 1 de gittim 4 te Alihan doğdu elini felan sokmuyor bebek kendini ittiriyor yani bebeğin kafası çıkıp sen ikindikca geliyor canım yani diyeceğim o ki 2 iç 4 dış dikişin vardı canım hiçte dedikleri gibi olmadı vallahi bak yalan değil 1 gün sonra eve geldiğimde evleri supurdum tam oturamiyorsun ama yan oturdum hep hiç öyle abarttiklari gibi ağrım olmadı kendini hiç korkutma herkesin bünyesine göre değişiyor mesela 15 saat suni sancı çeken de var ama bana suni sancı bile son anda taktılar o anlatılanlara göre maşallah benim doğumum kolay oldu hatta annem diyordu nazar değecek bı yat diyordu Allah'ım sana benim doğumdan bile daha kolaylarini versin canım ama kimsenin kötü anlatmalarina takılıp kendini korkutma
Canım o anlatanlar sabarttigi için deil doğumu zor geçtiği için öyle anlatmıştır.bak kendinde diyorsun kişiden kişiye degisiyo.ben ilk dogumumdaki zorluğu hayatım boyunca unutmam öldüm öldüm dirildim sanki.niyetim kimseyi korkutmak deil herkesin doğum hikayesi farklı sadece herkes abartıyor deyince yazayım dedim.sizinki maşallah güzel geçmiş demekki vücudunuz esnekti ne güzel ama maalesef bende öyle olmadı bi ay iyilesemedim karnımın üstüne çıktılar.cok çok zorladılar 10tanede dikişim vardı çok zordu yani Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun ❤️ bu üçüncü doğumum olucak yinede çok korkuyorum 😔🙄🙄🙄

Son düzenleme:

Lala

Kayıtlı Üye
rank
Tesekkur ederim pozitif yorum yazan herkese allahin izniyle yarin sezeryan olucagim karar degiwti ,iwte benim bagirsakda çatlama var diye doktor son anda tehlikleli ic kanama yapabilir dedi .o yuzden yarin sezeryana aliniyorum Allahin izniyle . Bu aradada geceleri bel agrisi ve regl sancilari oluyor kasilma ile birlikde tabikide . Vede sabahlari ara sira mide bulantisi oluyor .bildigim kadari ile dogum belirtileri bunlar .aslinda sezeryan olucagim icinde rahatladim ama hic sanmiyodum oyle olucagini son an degiwi verdi . Allahim butun bebek bekleyenlerimizi sorunsuz ,sag salim bebeklerini kucaklarjna almalarini nasip etsin insallah bende uzere. Ilgi gosteren herkese cokk tesekkur ederim 🥰🙏💐

alya

Kayıtlı Üye
rank
Tesekkur ederim pozitif yorum yazan herkese allahin izniyle yarin sezeryan olucagim karar degiwti ,iwte benim bagirsakda çatlama var diye doktor son anda tehlikleli ic kanama yapabilir dedi .o yuzden yarin sezeryana aliniyorum Allahin izniyle . Bu aradada geceleri bel agrisi ve regl sancilari oluyor kasilma ile birlikde tabikide . Vede sabahlari ara sira mide bulantisi oluyor .bildigim kadari ile dogum belirtileri bunlar .aslinda sezeryan olucagim icinde rahatladim ama hic sanmiyodum oyle olucagini son an degiwi verdi . Allahim butun bebek bekleyenlerimizi sorunsuz ,sag salim bebeklerini kucaklarjna almalarini nasip etsin insallah bende uzere. Ilgi gosteren herkese cokk tesekkur ederim 🥰🙏💐
Amin canım inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️❤️bende son üç dört gündür bu şikayetleri görüyorum.sanirim baya yakın doğum 😇Allah yardımcımız olsun inşallah

Lala

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️❤️bende son üç dört gündür bu şikayetleri görüyorum.sanirim baya yakın doğum 😇Allah yardımcımız olsun inşallah
Evet muhakkak oyledir .ben zaten her gece yenilenen bebegimin bilgilerini okuyorum.oradada okudum belirtileri. Insallah Guzel dogum gecirin sizde 🥰🙏

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Yanlis ikinmada boyla zor doguma sebeb oluyo ilk dogumumda Benda oyla zorlandim baktim ebeleri hic dinlamamisim 2cide kandim soyladim siz nezaman ikindesenez ikinirim dedim parmak sokmalaride biraz rahatsiz edeyo ama inanin oda yol acmaya baya etkisi varmis parmaklarinda massej yaptilar Onlari dinleyinca cokk Rahat basit dogum gerceklesti 3cide oyla Onlari dinleyerek guzel gecti herkeza kolay dogumlar iyi doktorlar Deng gelsin insallah bol sanslar anneslar🥰😘

Merhabalar sorum dogum yapanlara kizlar,bugun 38+3 haftaligiz muayineye gittim doktor sezeryan deyilde dogum gerekli buldu konuwtuk onu.ilk oldugu icin habersizim nasil olucak diye . Ama cok afedersiniz doktor parmagiyla muayine etti ,yani hic oyle muayinede olmadigim icin gerildim ama oldukca agrili oldu parmagini itmesi iwte acilim icin. Wimdi ben ona takildim ve korkuyorum.bebek geldigi zaman wimdi yinemi elini salicak doktor iceriye dogru yoksa bebek kendiliyindenmi kafasini iticekmi? Eyer yine parmakla yapicaksa falan korkuyom ya .ne zor kadin olmak .yazarmisiniz lutfen . Sanciyami korksam yoksa diger olanlarami wawkinim baya gerildim
Canım o açılman var mı diye bakılmıştır ,
sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah bitanem , o dediklerin doğum belirtileri canım ❤️

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar sorum dogum yapanlara kizlar,bugun 38+3 haftaligiz muayineye gittim doktor sezeryan deyilde dogum gerekli buldu konuwtuk onu.ilk oldugu icin habersizim nasil olucak diye . Ama cok afedersiniz doktor parmagiyla muayine etti ,yani hic oyle muayinede olmadigim icin gerildim ama oldukca agrili oldu parmagini itmesi iwte acilim icin. Wimdi ben ona takildim ve korkuyorum.bebek geldigi zaman wimdi yinemi elini salicak doktor iceriye dogru yoksa bebek kendiliyindenmi kafasini iticekmi? Eyer yine parmakla yapicaksa falan korkuyom ya .ne zor kadin olmak .yazarmisiniz lutfen . Sanciyami korksam yoksa diger olanlarami wawkinim baya gerildim
Canim sancin varken surekli gelipparmaklariyla vajinana bakiyor acilman varmi diye yani o sekilde dogumun oluyor ben 36+6 dogum yapmistim suyum gelmisti o sekilde parmaklarini soktu zaten sonra sancim varken yine bakiyorlar yarim saat arayla acilmama öğlen 3 te girisim yapildi hastaneye saat gece 10 bucukta oglum dogdu dogumdan sonrada rahimini kontrol ediyorlar yine parmaklariyla muayne ediyorlar sonra bidaha birsey olmuyor o kadar korkulcak bisey degil allah dogumda yardim ediyor ☺️ sakin ol ve sadece kendini korkutma duani et allah kimsenin kaldiramiyacagi yuku sirtina bindirmiyor allah sag saglim bebegini kucagina almayi nasip etsin

Canım eldiven takıp iki parmağını rahimin içine koyuyo onunla ölçüyor işte ne kadar açılma var kontrol ediyo parmagiyla tabi biraz itiyo işte hafif bi ağrı oluyo hâliyle. benim ilk dogumda aşırı kastım kendimi nerdeyse aglicaktim🙄🙄o kadar zoruma gitmişti valla kadın olmak ne zormuş ya🙄

Canım o anlatanlar sabarttigi için deil doğumu zor geçtiği için öyle anlatmıştır.bak kendinde diyorsun kişiden kişiye degisiyo.ben ilk dogumumdaki zorluğu hayatım boyunca unutmam öldüm öldüm dirildim sanki.niyetim kimseyi korkutmak deil herkesin doğum hikayesi farklı sadece herkes abartıyor deyince yazayım dedim.sizinki maşallah güzel geçmiş demekki vücudunuz esnekti ne güzel ama maalesef bende öyle olmadı bi ay iyilesemedim karnımın üstüne çıktılar.cok çok zorladılar 10tanede dikişim vardı çok zordu yani Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun ❤️ bu üçüncü doğumum olucak yinede çok korkuyorum 😔🙄🙄🙄
Benimde karnımın üzerine çıkmadılar ama ebe dirseği ile karnıma gücünün yettiği kadar ittirdi hatta doğumdan sonra orası morarmisti canım et ezilmiş gibi olmuştu tabiki öyle olabilir ama vallahi benim çevremde kiler nazindan yapıyor bence hamileyken de aynilardi ama benim acı eşiğim de biraz yüksek ondan da olabilir tabi illaki ben o sanciyi tarif edemem tarifi yok çünkü ama karşıdaki insana da kötü kötü anlatmaya gerek yok canım korkutmaya çünkü dedim ya her insanın bünyesi çok farkli kendimden biliyorum hastaneye gittiğimde o dogumhaneye aldıklarında ben devlette doğum yaptım vvirus felan kimseyi içeriye almadılar korkudan nasıl titriyordum o yüzden kötüyse hikayen bile hamileye kötü anlatılmamali bence kendi fikrim🥰

Benimde karnımın üzerine çıkmadılar ama ebe dirseği ile karnıma gücünün yettiği kadar ittirdi hatta doğumdan sonra orası morarmisti canım et ezilmiş gibi olmuştu tabiki öyle olabilir ama vallahi benim çevremde kiler nazindan yapıyor bence hamileyken de aynilardi ama benim acı eşiğim de biraz yüksek ondan da olabilir tabi illaki ben o sanciyi tarif edemem tarifi yok çünkü ama karşıdaki insana da kötü kötü anlatmaya gerek yok canım korkutmaya çünkü dedim ya her insanın bünyesi kendimden biliyorum hastaneye gittiğimde o dogumhaneye aldıklarında ben devlette doğum yaptım vvirus felan kimseyi içeriye almadılar korkudan nasıl titriyordum
Hayırlısı olsun canım inşallah ağrısız sizisiz bı doğumun olur hayırlısı ile sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🙏❣️

alya

Kayıtlı Üye
rank
Benimde karnımın üzerine çıkmadılar ama ebe dirseği ile karnıma gücünün yettiği kadar ittirdi hatta doğumdan sonra orası morarmisti canım et ezilmiş gibi olmuştu tabiki öyle olabilir ama vallahi benim çevremde kiler nazindan yapıyor bence hamileyken de aynilardi ama benim acı eşiğim de biraz yüksek ondan da olabilir tabi illaki ben o sanciyi tarif edemem tarifi yok çünkü ama karşıdaki insana da kötü kötü anlatmaya gerek yok canım korkutmaya çünkü dedim ya her insanın bünyesi çok farkli kendimden biliyorum hastaneye gittiğimde o dogumhaneye aldıklarında ben devlette doğum yaptım vvirus felan kimseyi içeriye almadılar korkudan nasıl titriyordum o yüzden kötüyse hikayen bile hamileye kötü anlatılmamali bence kendi fikrim🥰

Benimde karnımın üzerine çıkmadılar ama ebe dirseği ile karnıma gücünün yettiği kadar ittirdi hatta doğumdan sonra orası morarmisti canım et ezilmiş gibi olmuştu tabiki öyle olabilir ama vallahi benim çevremde kiler nazindan yapıyor bence hamileyken de aynilardi ama benim acı eşiğim de biraz yüksek ondan da olabilir tabi illaki ben o sanciyi tarif edemem tarifi yok çünkü ama karşıdaki insana da kötü kötü anlatmaya gerek yok canım korkutmaya çünkü dedim ya her insanın bünyesi kendimden biliyorum hastaneye gittiğimde o dogumhaneye aldıklarında ben devlette doğum yaptım vvirus felan kimseyi içeriye almadılar korkudan nasıl titriyordum

Hayırlısı olsun canım inşallah ağrısız sizisiz bı doğumun olur hayırlısı ile sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🙏❣️
Canım benim hülya hanım bana cevap yazmış eğer okuduysan detaylı anlatır mısın alttan muayeneyi nasıl yapıyorlar diye onu merak etmiş bende olanı anlattım niyetim onu korkutmak deil parmakla alttan bakiyo agrimiyo diye belirtmiştim de sadece insan çok çok utaniyo demişim bunun nesi abartılı sadece ben mi utanıyorum🥰hâliyle insan cekinip kasılır tabi ha doğum hikayesine de gelince senin iyi geçmiş ne güzel ama işte herkes öyle sansli olmiyo ben çok kötü bi doğum geçirdim ilk dogumdu dünde dediğim gibi hayatım boyunca unutamadığım bi sahne onca acı sancı ve üstüne bebeğimi kaybettim 🙄🙄Allah kimseye yaşatmasın gerçekten bu acının tarifi yok ve üstüne beni suçladılar onu sen oldurdun dediler 😔sence bu doğumum nesi kolay bilip bilmeden insanları yargılamayın lütfen herkesin farklı kimi doğumhaneye girer girmesi çıkması bir olur kimide saatlerce can cekisir rabbim yardım etsin doğum kolay bişey deil canım 😇

Canım benim hülya hanım bana cevap yazmış eğer okuduysan detaylı anlatır mısın alttan muayeneyi nasıl yapıyorlar diye onu merak etmiş bende olanı anlattım niyetim onu korkutmak deil parmakla alttan bakiyo agrimiyo diye belirtmiştim de sadece insan çok çok utaniyo demişim bunun nesi abartılı sadece ben mi utanıyorum🥰hâliyle insan cekinip kasılır tabi ha doğum hikayesine de gelince senin iyi geçmiş ne güzel ama işte herkes öyle sansli olmiyo ben çok kötü bi doğum geçirdim ilk dogumdu dünde dediğim gibi hayatım boyunca unutamadığım bi sahne onca acı sancı ve üstüne bebeğimi kaybettim 🙄🙄Allah kimseye yaşatmasın gerçekten bu acının tarifi yok ve üstüne beni suçladılar onu sen oldurdun dediler 😔sence bu doğumum nesi kolay bilip bilmeden insanları yargılamayın lütfen herkesin farklı kimi doğumhaneye girer girmesi çıkması bir olur kimide saatlerce can cekisir rabbim yardım etsin doğum kolay bişey deil canım 😇
Doğum kolay demedikki canım bu arada gecmis mesajları okumadım başın sağolsun meleğini kaybetmişsin çok cok üzüldüm anlayamam seni bu durumda kimse yaşamadan bilemez Rabbim kimseyi de evladı ile sınamasın düşmanıma bile evlat acısı göstermesin ama senin suçun ne onu anlamadım ben seni suçlamaya kimin hakkı var ya zaten yeterince için yanıyor valla şuan çok kızdım ayrıca yanlış anlamani da istemem canım ben sana abartiyorsun demedim ki once yazdığın mesajlarını bile okumadım bazıları abartıyor dedim sen abartiyorsun falan demedim ki bende çok utanıyordum bana da mesela alttan baktirana kadar 1 çocuk daha doğur de benimde kastigim için mi ne çok açıyordu bide hep alttan muayene sonrası lekelenme kanama geliyordu benim suyum da kendi patlamadı hastanede patlattılar o anı hatırlamak bile istemiyorum ama Alihan doğduktan sonra bütün acıyı unutmuştum ama sen doğduktan sonra daha da çok acı yasamissin eğer kirdiysam özür dilerim ben bilmiyordum ama abartiyorsun diye de sana demedim iyi oku yazdıklarımı canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar