Canım eldiven takıp iki parmağını rahimin içine koyuyo onunla ölçüyor işte ne kadar açılma var kontrol ediyo parmagiyla tabi biraz itiyo işte hafif bi ağrı oluyo hâliyle. benim ilk dogumda aşırı kastım kendimi nerdeyse aglicaktimKuzum afedersin nasıl bakiyorlar detaylı anlatabilir misin kusura bakma

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım o anlatanlar sabarttigi için deil doğumu zor geçtiği için öyle anlatmıştır.bak kendinde diyorsun kişiden kişiye degisiyo.ben ilk dogumumdaki zorluğu hayatım boyunca unutmam öldüm öldüm dirildim sanki.niyetim kimseyi korkutmak deil herkesin doğum hikayesi farklı sadece herkes abartıyor deyince yazayım dedim.sizinki maşallah güzel geçmiş demekki vücudunuz esnekti ne güzel ama maalesef bende öyle olmadı bi ay iyilesemedim karnımın üstüne çıktılar.cok çok zorladılar 10tanede dikişim vardı çok zordu yani Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsunHiç korkma canım kendini korkutma benim de ilk dogumumdu herşey normaldi normal doğum oldum bana öyle bı anlattılar ki yok şöyle kesiyorlar yok böyle ağrıyor doğumdan sonra oturamiyorsun bile neler neler söylediler bende senin gibi anlatılanlara bakarak çok korkuyordum sabah 6 gibi hafif sancı başladı hemen gitmedim hastaneye ebe ne zaman ağrıya dayanamazssan o zaman gel hastanede daha zor sancı çekersin nts den kaldirmazlar demişti bende gitmedim ogeln saat 1 de sancılarım daha çok şiddetlendi gittim hemen dogumhaneye alıp nts felan bağladılar bak ilk bebeğim olmama rağmen 4 cm açılma var dediler suni sancı gerek yok kendi sancıları çok kuvvetli dediler bir saat sonra kadın eli ile baktı dedi ki sence kaç cm açilma olmuş dedi bende 5 mi dedim hayır 8 cm dedi çok şaşırmıştım sonra en son doğum koltuğuna almadan suni sancı taktılar korktum sordum daha mı kuvvetli olucak sancım dayanamam dedim hayır 1 dk da 1 kez sancı geliyorsa 1 dk da 3 kez gelicek kuvvetleri aynı olucak dedi doğum sancısı in tarifi yok ama inan bana bebeği görünce ve bebek çıkınca herşey bütün ağrı sancı bitiyor 3 ikinmada doğdu bebeğim öğlen 1 de gittim 4 te Alihan doğdu elini felan sokmuyor bebek kendini ittiriyor yani bebeğin kafası çıkıp sen ikindikca geliyor canım yani diyeceğim o ki 2 iç 4 dış dikişin vardı canım hiçte dedikleri gibi olmadı vallahi bak yalan değil 1 gün sonra eve geldiğimde evleri supurdum tam oturamiyorsun ama yan oturdum hep hiç öyle abarttiklari gibi ağrım olmadı kendini hiç korkutma herkesin bünyesine göre değişiyor mesela 15 saat suni sancı çeken de var ama bana suni sancı bile son anda taktılar o anlatılanlara göre maşallah benim doğumum kolay oldu hatta annem diyordu nazar değecek bı yat diyordu Allah'ım sana benim doğumdan bile daha kolaylarini versin canım ama kimsenin kötü anlatmalarina takılıp kendini korkutma

Son düzenleme: