Sorum var Dogum yapanlar 🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lala tarafından oluşturulan Dogum yapanlar 🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,414 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum yapanlar 🙏
Konbuyu başlatan Lala
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

alya

Kayıtlı Üye
rank
Doğum kolay demedikki canım bu arada gecmis mesajları okumadım başın sağolsun meleğini kaybetmişsin çok cok üzüldüm anlayamam seni bu durumda kimse yaşamadan bilemez Rabbim kimseyi de evladı ile sınamasın düşmanıma bile evlat acısı göstermesin ama senin suçun ne onu anlamadım ben seni suçlamaya kimin hakkı var ya zaten yeterince için yanıyor valla şuan çok kızdım ayrıca yanlış anlamani da istemem canım ben sana abartiyorsun demedim ki once yazdığın mesajlarını bile okumadım bazıları abartıyor dedim sen abartiyorsun falan demedim ki bende çok utanıyordum bana da mesela alttan baktirana kadar 1 çocuk daha doğur de benimde kastigim için mi ne çok açıyordu bide hep alttan muayene sonrası lekelenme kanama geliyordu benim suyum da kendi patlamadı hastanede patlattılar o anı hatırlamak bile istemiyorum ama Alihan doğduktan sonra bütün acıyı unutmuştum ama sen doğduktan sonra daha da çok acı yasamissin eğer kirdiysam özür dilerim ben bilmiyordum ama abartiyorsun diye de sana demedim iyi oku yazdıklarımı canım
Yok canım özürluk bişey yok.sadece yazmışsın ya korkutmak için abartıyorlar demişsin ya acimiyo filan diye hülya hanıma 😇ona yorum yaptım canım yani benimki kolay değildi herkesin ki öyle olacak diye bişey de yok tabi herkesin hikayesi farklı canım.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Evet hala oradayim .iliwkiden bile nazik davraniwliyimdir .doktorlarda o an durmazlarki devlet hastanesinde hele hele
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tesekkur ederim Allah razi olsun ama henuz woku atlatmadim

38 haftada gel bakalim demisti sezeryanmi yoksa dogummu diye.parmagiyla itdi sanki sinire dokunuyo gibi .Allah butun kadinlarin yardimcisi olsun ya .ne zormuw

38 haftada gel bakalim demisti sezeryanmi yoksa dogummu diye.parmagiyla itdi sanki sinire dokunuyo gibi .Allah butun kadinlarin yardimcisi olsun ya .ne zormuw

38 haftada gel bakicaz tahlil yapcaz hangi dogum yapcan diye.oda bakti oradan .baya acitti .hicde acimiyorlar ya zorluyorlar .bilemedim baya gerginim
Anladım kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar