Doğum Yaptım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Doğum Yaptım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,151 kez görüntülenmiş, 183 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Doğum Yaptım
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Peki erken mi doğdu cnm zamanında mi ? Anneler günün kutlu olsun buarada cnm
Sancıları kesip 2 gün yatırdılar sonra hiç yerimden kaşkmadan ciddiyim anneme gittim sadece kavabo için kalktım 37. Haftaya kadae getirdiö sobea doğdu

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım sen kaç hafdada doğurdun? 27 28de doğurdun? Yaşıyormo çocuun?
27-28 de doğurmadım bitanem erken doğum riskim başladı ama bebeğin gelişimi 37. Haftalıkken doğdu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sucuları kesip 2 gün yatırdılar sonra hiç yerimden kaşkmadan ciddiyim anneme gittim sadece kavabo için kalktım 37. Haftaya kadae getirdiö sobea doğdu
İkimizinkide kopyala yapıştır gibi 😂😂😂

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
27-28 de doğurmadım bitanem erken doğum riskim başladı ama bebeğin gelişimi 37. Haftalıkken doğdu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İkimizinkide kopyala yapıştır gibi 😂😂😂
Öylemi rahatladım biraz yarın rahme dikiş atılacak kısalmış erken doğum varmış çok korkoyomya darısı benim başıma inşaallah bendede erken doğulmaz tutunur bana 🤲 çocuumu kayb etmek isdemiyorom yaşama tek sebebim inşaallah vakti zamanında gelir 🤲

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Öylemi rahatladım biraz yarın rahme dikiş atılacak kısalmış erken doğum varmış çok korkoyomya darısı benim başıma inşaallah bendede erken doğulmaz tutunur bana 🤲 çocuumu kayb etmek isdemiyorom yaşama tek sebebim inşaallah vakti zamanında gelir 🤲
Hiç korkma Rabbim ne zaman isterse o zaman getirir dünyaya. Sen kaç haftalık oldun ?

Tüm sayfalar yüklendi.