Sorum var Dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sürpriz yumurta 🥰 tarafından oluşturulan Dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,225 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum
Konbuyu başlatan Sürpriz yumurta 🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya izm

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Allah razi olsun canim rabbim hepinizi tam zamanında saglikla bebeklerine kavuştursun inşallah çok heyecanlıyım herkes panik etrafımda konuşturuyor ben saf saf etrafa bakıyorum ne oluyor diye anlamsız bir sakinlik çöktü üstüme sadece kalbim ağzımda atiyor 🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok tesekkur ederim
Rica ederim canım

Sürpriz yumurta 🥰

Kayıtlı Üye
rank
Ederiz tabiki canim
Allah razi olsun

İnşallah sağlıklı hayırlı bı doğum olur canım🙏 Allah yar ve yardımcınız olsun🙏 pozitif doğum hikayeni paylaş bizimle 🥰
Ayy insallah hersey güzel geçsin seve seve paylaşırım sizlerle

İnşallah sağlıklı hayırlı bı doğum olur canım🙏 Allah yar ve yardımcınız olsun🙏 pozitif doğum hikayeni paylaş bizimle 🥰
Ayy insallah hersey güzel geçsin seve seve paylaşırım sizlerle
Ayyy ne güzel sağlıklı sıhhatli kolayca yavrucuğuna kavusacaksin insallah. Rabbim şifa versin kolayca ayaklanirsin Allah'ın izniyle ❤️
Amin canım inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah razi olsun canim rabbim hepinizi tam zamanında saglikla bebeklerine kavuştursun inşallah çok heyecanlıyım herkes panik etrafımda konuşturuyor ben saf saf etrafa bakıyorum ne oluyor diye anlamsız bir sakinlik çöktü üstüme sadece kalbim ağzımda atiyor 🤭

Cok tesekkur ederim
Cümlemizden razı olsun kuzum heyecandan sana kal gelmiş 🤭🤭

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Selam arkadaşlar yarın sabah 6.30 da sezeryan ile dogumum gerçekleşecek allahin izniyle dualarınıza ihtiyacım var en başından beri hep takip ettim konuları çok fazla dahil olamadım ama neredeyse hepinizi tanıyorum rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin dedigim gibi benimde dualarınıza cok ihtiyacım var 🙏
Canım Saglıkla gelsin inşallah bebişiniz. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Benim ebem doktorum çok iyiydi 2 kişiyle normal dogum yapıp çıktım yürüyerek sezeryanlıktım normal dogumu zorladım ve başardım. Ebem hep şunu söyledi kızını Kucagına alıcaksın dakikalar sonrasında kokusunu içine çekiceksin kollarında olucak bunları hayal et kızına, kavuşmana çok az kaldı. Bu şekilde düşününce herşey çok güzel oluyor canımm. Allahım yardımcın olsun inşaallah. Dogum sonrası müsait olunca yazarsın merak ederiz canım. Güzel haberlerini bekliyoruz 😍

Sürpriz yumurta 🥰

Kayıtlı Üye
rank
Canım Saglıkla gelsin inşallah bebişiniz. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Benim ebem doktorum çok iyiydi 2 kişiyle normal dogum yapıp çıktım yürüyerek sezeryanlıktım normal dogumu zorladım ve başardım. Ebem hep şunu söyledi kızını Kucagına alıcaksın dakikalar sonrasında kokusunu içine çekiceksin kollarında olucak bunları hayal et kızına, kavuşmana çok az kaldı. Bu şekilde düşününce herşey çok güzel oluyor canımm. Allahım yardımcın olsun inşaallah. Dogum sonrası müsait olunca yazarsın merak ederiz canım. Güzel haberlerini bekliyoruz 😍
Cok tesekkur ederim ne kadar güzel pozitif bir bir anlatım allah razi olsun sabah dogum olsun rabbim bir mani vermezse insallah buraya yazicam iyi haberlerimizi 🤲

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Selam arkadaşlar yarın sabah 6.30 da sezeryan ile dogumum gerçekleşecek allahin izniyle dualarınıza ihtiyacım var en başından beri hep takip ettim konuları çok fazla dahil olamadım ama neredeyse hepinizi tanıyorum rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin dedigim gibi benimde dualarınıza cok ihtiyacım var 🙏
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın. Hayırlısıyla kurtarıp sapsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da bizim başımıza inşallah rabbim hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar