36+4 yatış verildi
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 16 Mayıs 2022 #1 36+4 yatış verildi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,220 16 Mayıs 2022 #2 Taze anne' Alıntı: 36+4 yatış verildi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun yatış nedeni ne
Taze anne' Alıntı: 36+4 yatış verildi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun yatış nedeni ne
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 16 Mayıs 2022 #3 Taze anne' Alıntı: 36+4 yatış verildi Genişletmek için tıkla ... Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Taze anne' Alıntı: 36+4 yatış verildi Genişletmek için tıkla ... Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 16 Mayıs 2022 #4 Zeynep23' Alıntı: Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mayıs 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun yatış nedeni ne Genişletmek için tıkla ... Canım kontrole gelmiştim sabah nst çekildi sancı çıktı alttan da bakıldı 2-3 cm açılmam var. Sezeryana alınacak
Zeynep23' Alıntı: Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mayıs 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun yatış nedeni ne Genişletmek için tıkla ... Canım kontrole gelmiştim sabah nst çekildi sancı çıktı alttan da bakıldı 2-3 cm açılmam var. Sezeryana alınacak
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 16 Mayıs 2022 #5 Taze anne' Alıntı: Amin inşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mayıs 2022 Canım kontrole gelmiştim sabah nst çekildi sancı çıktı alttan da bakıldı 2-3 cm açılmam var. Sezeryana alınacak Genişletmek için tıkla ... Normal doğum beklenmeyecek mi canım neden sezeryan
Taze anne' Alıntı: Amin inşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mayıs 2022 Canım kontrole gelmiştim sabah nst çekildi sancı çıktı alttan da bakıldı 2-3 cm açılmam var. Sezeryana alınacak Genişletmek için tıkla ... Normal doğum beklenmeyecek mi canım neden sezeryan
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,220 16 Mayıs 2022 #6 Taze anne' Alıntı: Amin inşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mayıs 2022 Canım kontrole gelmiştim sabah nst çekildi sancı çıktı alttan da bakıldı 2-3 cm açılmam var. Sezeryana alınacak Genişletmek için tıkla ... Kıyamam kuzum Allah yardımcın olsun hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah
Taze anne' Alıntı: Amin inşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mayıs 2022 Canım kontrole gelmiştim sabah nst çekildi sancı çıktı alttan da bakıldı 2-3 cm açılmam var. Sezeryana alınacak Genişletmek için tıkla ... Kıyamam kuzum Allah yardımcın olsun hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 16 Mayıs 2022 #7 Zeynep23' Alıntı: Normal doğum beklenmeyecek mi canım neden sezeryan Genişletmek için tıkla ... Yok canım beklenmeyecek istekli sezaryen benimkisi Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam kuzum Allah yardımcın olsun hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Zeynep23' Alıntı: Normal doğum beklenmeyecek mi canım neden sezeryan Genişletmek için tıkla ... Yok canım beklenmeyecek istekli sezaryen benimkisi Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam kuzum Allah yardımcın olsun hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin lütfen
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,220 16 Mayıs 2022 #8 Taze anne' Alıntı: Yok canım beklenmeyecek istekli sezaryen benimkisi Amin inşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla ...
Taze anne' Alıntı: Yok canım beklenmeyecek istekli sezaryen benimkisi Amin inşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla ...
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 16 Mayıs 2022 #9 Taze anne' Alıntı: Yok canım beklenmeyecek istekli sezaryen benimkisi Amin inşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum
Taze anne' Alıntı: Yok canım beklenmeyecek istekli sezaryen benimkisi Amin inşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 16 Mayıs 2022 #10 Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım haber vereceğim
Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım haber vereceğim