Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3 paşa 1 prenses annesi tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 666 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan 3 paşa 1 prenses annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

gözde sevim

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar dün hastaneye yatişim yapıldı 4 cm den fazla açılmadı sezeryana alındım çok şükür bebekte bende iyiyiz sadece bende aşırı sancı var
Nasıl sezaryen oldun cnm benimki 3 cm çokluk oldu yatisimi verdiler suni sancıyla doğurdum sana niye suni sancı vermedi normal doğum yapabilirdin

Meryem'in Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla bundan 3ay önce bende sezeryanla doğum yaptım ilk doğumumdu.Suni sancı verdiler.2gğn boyunca sürekli alttan parmaklarıyla kontrol ettiler ama açılmam çok olmamıştı.Kimi diyo 4 kimi diyo 6cm açılman var.En sonunda biri geldi sancım varken elini sokup bebeğin suyunj boşalttı normal doğum yaptırmaya çalıştı.Sonra geldi dedi bebek kakasını yemiş.Acil sezeryana götürdüler.Spinal anestezi verdiler belimden.Ama yemin ederim neşteri vurduğunu derimi yüzdüğünü hepsini hissettim.Altlarında ağladım,bağırdım hâlâ hissediyorum dememe rağmen devam edildi.Benim için çok ama çok kötü bi tranvaydı.Neyse çıktım ama kolumun titremesini durduramamıştım nedenini bilmiyorum.1saat iki kolumda omuzlarımdan itibaren istemdışı titriyodu.Odaya alındım kalçamdan iğne yaptılar ağrı kesiciymiş.Hele bi antibiyotik yaptılar ki damar yolundan ağla ağla bittim.Bi insanın kolunun içi yanar mı yanıyormuş meğer.İlk gün benim sancım azdı.Sadece bi yanma hissi vardı.O da zamanla geçti çok şükür.Hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama geçer inşallah .Rabbim şifa versin

Valla bundan 3ay önce bende sezeryanla doğum yaptım ilk doğumumdu.Suni sancı verdiler.2gğn boyunca sürekli alttan parmaklarıyla kontrol ettiler ama açılmam çok olmamıştı.Kimi diyo 4 kimi diyo 6cm açılman var.En sonunda biri geldi sancım varken elini sokup bebeğin suyunj boşalttı normal doğum yaptırmaya çalıştı.Sonra geldi dedi bebek kakasını yemiş.Acil sezeryana götürdüler.Spinal anestezi verdiler belimden.Ama yemin ederim neşteri vurduğunu derimi yüzdüğünü hepsini hissettim.Altlarında ağladım,bağırdım hâlâ hissediyorum dememe rağmen devam edildi.Benim için çok ama çok kötü bi tranvaydı.Neyse çıktım ama kolumun titremesini durduramamıştım nedenini bilmiyorum.1saat iki kolumda omuzlarımdan itibaren istemdışı titriyodu.Odaya alındım kalçamdan iğne yaptılar ağrı kesiciymiş.Hele bi antibiyotik yaptılar ki damar yolundan ağla ağla bittim.Bi insanın kolunun içi yanar mı yanıyormuş meğer.İlk gün benim sancım azdı.Sadece bi yanma hissi vardı.O da zamanla geçti çok şükür.Hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama geçer inşallah .Rabbim şifa versin
Kız bu neydi şimdi

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Arkadaşlar dün hastaneye yatişim yapıldı 4 cm den fazla açılmadı sezeryana alındım çok şükür bebekte bende iyiyiz sadece bende aşırı sancı var
Gözün aydın abla anlamadım birşey var peki 4 cm açılma vardı da neden suni sancı verip normal doğum olmadı

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.