Gözün aydın bnm de iki hafta kaldı korkuyorum oğlum olcak
O ozgul Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 84 18 Nisan 2023 #11 Gözün aydın bnm de iki hafta kaldı korkuyorum oğlum olcak
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 18 Nisan 2023 #12 Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 617 Konum Batman 18 Nisan 2023 #13 Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Hoşgelmis paşa gözün aydın canım
Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Hoşgelmis paşa gözün aydın canım
C Cansum06 Kayıtlı Üye Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 26 24 Nisan 2023 #14 Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Masallah Allah anali babali buyutsun cnmm kac haftada dogum.oldu acaba brnde 38+3
Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Masallah Allah anali babali buyutsun cnmm kac haftada dogum.oldu acaba brnde 38+3
O ozgul Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 84 24 Nisan 2023 #15 Allah analı babalı büyütsün bende haftaya doguracagim
B Büşra akmeşe Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 19 24 Nisan 2023 #16 Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun Normal doğum mu sezeryan mi yaptın benimde 5 günüm kaldı çok korkuyorum
Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun Normal doğum mu sezeryan mi yaptın benimde 5 günüm kaldı çok korkuyorum
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 3,971 24 Nisan 2023 #17 Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın inşallah
Alparslanim♥️' Alıntı: Dogum yaptım kızlar Birtane daha oglusum oldu çok cirpindik sonunda geldi dünyaya yakışıklım Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın inşallah