Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gunesh tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 753 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan gunesh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nisabr

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Öyle yada böyle doğum olup bitiyor etrafta hep korkutanlar oluyor en güzeli akışına birakmak 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

❤️🥰
Aynen canim ben sezaryan oldum sezaryani bile millet korkuttu ağlaya ağlaya gittim ağlayarak çıktım ama oldu yinede doğum ama normal doğum benide korkutuyordu

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canim ben sezaryan oldum sezaryani bile millet korkuttu ağlaya ağlaya gittim ağlayarak çıktım ama oldu yinede doğum ama normal doğum benide korkutuyordu
Benide korkutmuslardi bebeğin iri normal doğumda mahfolacaksin diye 😂😂 ordaki doğumları görünce doktor sezeryan dedi ben normal doğum istedim tabi doktorun istediği oldu😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
O senin değil bebeğinin ve doktorunun elinde 🤭 Her doğumun kendine göre zorluğu vardır lakin bebeğini kucağına aldığın anda herşey geçip gidiyor Rabbim o duyguyu isteyen herkese tattırsın. Ben doğum yapalı 9 buçuk ay oldu ama o acıyı değil bebeğimin yüzünü, ağlamasını, ilk karşılaşmamızı, ilk kucağıma alıp emzirmemi dün gibi hatırlıyorum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Benide korkutmuslardi bebeğin iri normal doğumda mahfolacaksin diye 😂😂 ordaki doğumları görünce doktor sezeryan dedi ben normal doğum istedim tabi doktorun istediği oldu😂😂
Banada bebegin başı büyük çok acı çekersin baya bi korkuttu doktorum 40 haftaya kadar bekledim sezaran oldum hayırlısı böyleymiş diyelim artik☺☺

gunesh

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum Rabbim her ikisinde de kolaylığını veriyor emin ol hiç korkma Yani her şey bir anda olup bitiyor bebeğinin sesini duyduktan sonra zaten o an yeniden doğmuş gibi oluyorsun Ben iki dogumumuda sezeryan yaptım benim için kolay mıydı Evet kolaydı ama sonradan Hani hareketlerinde kısıtlama oluyor ama normalde doğum sancısını da çektim Evet çok zor Yani öyle bir sancı yok ama dediğim gibi Rabbim kolaylığını emin ol veriyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç haftalıksın bu arada
27 bitiyor. Teşekkür ederim❤

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk doğumum çatı darlığı ve plesantanın doğum kanalında olması nedeniyle sezaryenla oldu. Nst de sancı başlayınca hemen acil sezeryana alınmıştım. Şimdi yine sezeryan olcam. Her doğum şeklinin kendine göre zorlukları illaki var. Ben şimdi belden vuracakları iğneden biraz tedirginim acıtmıyor ama iğne korkum var :) bir de sezeryan sonrası ilk yürüyüş.. normaş doğum yapanlar nasıl doğum öncesi sancı yaşıyorsa sezaryenle yapanlarında bence en zorlu aşaması bu. İlk 2 3 adım biraz zor oluyor ondan sonra sürekli yürüdüm gazın çıktıktan sonra da taburcu ediyorlar. Ben bu doğumdan sonra da bol bol yürüyeceğim sana da tavsiye ederim 😃 ha şu da var çok travması olan bi durum olsaydı 2.leri yapmazdık 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar