Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen canim ben sezaryan oldum sezaryani bile millet korkuttu ağlaya ağlaya gittim ağlayarak çıktım ama oldu yinede doğum ama normal doğum benide korkutuyordu
Aynen canim ben sezaryan oldum sezaryani bile millet korkuttu ağlaya ağlaya gittim ağlayarak çıktım ama oldu yinede doğum ama normal doğum benide korkutuyordu
Benide korkutmuslardi bebeğin iri normal doğumda mahfolacaksin diye ordaki doğumları görünce doktor sezeryan dedi ben normal doğum istedim tabi doktorun istediği oldu
O senin değil bebeğinin ve doktorunun elinde Her doğumun kendine göre zorluğu vardır lakin bebeğini kucağına aldığın anda herşey geçip gidiyor Rabbim o duyguyu isteyen herkese tattırsın. Ben doğum yapalı 9 buçuk ay oldu ama o acıyı değil bebeğimin yüzünü, ağlamasını, ilk karşılaşmamızı, ilk kucağıma alıp emzirmemi dün gibi hatırlıyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Benide korkutmuslardi bebeğin iri normal doğumda mahfolacaksin diye ordaki doğumları görünce doktor sezeryan dedi ben normal doğum istedim tabi doktorun istediği oldu
Kuzum Rabbim her ikisinde de kolaylığını veriyor emin ol hiç korkma Yani her şey bir anda olup bitiyor bebeğinin sesini duyduktan sonra zaten o an yeniden doğmuş gibi oluyorsun Ben iki dogumumuda sezeryan yaptım benim için kolay mıydı Evet kolaydı ama sonradan Hani hareketlerinde kısıtlama oluyor ama normalde doğum sancısını da çektim Evet çok zor Yani öyle bir sancı yok ama dediğim gibi Rabbim kolaylığını emin ol veriyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim ilk doğumum çatı darlığı ve plesantanın doğum kanalında olması nedeniyle sezaryenla oldu. Nst de sancı başlayınca hemen acil sezeryana alınmıştım. Şimdi yine sezeryan olcam. Her doğum şeklinin kendine göre zorlukları illaki var. Ben şimdi belden vuracakları iğneden biraz tedirginim acıtmıyor ama iğne korkum var bir de sezeryan sonrası ilk yürüyüş.. normaş doğum yapanlar nasıl doğum öncesi sancı yaşıyorsa sezaryenle yapanlarında bence en zorlu aşaması bu. İlk 2 3 adım biraz zor oluyor ondan sonra sürekli yürüdüm gazın çıktıktan sonra da taburcu ediyorlar. Ben bu doğumdan sonra da bol bol yürüyeceğim sana da tavsiye ederim ha şu da var çok travması olan bi durum olsaydı 2.leri yapmazdık