Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 4 senedir bekliyorum çocuğumun olmasını 39 haftaya girdik bian önce doğsun istiyorum doktor 39 a kadar normal bekliycez demişti çatı muayenesi yaptı normal olur dedi bende sabırsızlanıyorum yarın gideceğim kontrole eğer bekleyelim derse sezaryan isteyeceğim doktorumda normal olsun istiyor ben sezaryan dedikce bakalım ne dicek yarın hamilelik hem zorlu geçti dayanamıyorum hemde artk kucağına olmak istiyorum
Normal dogum gornuyorsa niye sezeryan ıstıyon canım ya dişini sık normal dogur oburgun ayaga kalk dogdugu an butun agrılar gecıyor zaten sadece sabırlı ol normal dogur
Kızlar 4 senedir bekliyorum çocuğumun olmasını 39 haftaya girdik bian önce doğsun istiyorum doktor 39 a kadar normal bekliycez demişti çatı muayenesi yaptı normal olur dedi bende sabırsızlanıyorum yarın gideceğim kontrole eğer bekleyelim derse sezaryan isteyeceğim doktorumda normal olsun istiyor ben sezaryan dedikce bakalım ne dicek yarın hamilelik hem zorlu geçti dayanamıyorum hemde artk kucağına olmak istiyorum
Yaaa kiyamam sana tatlis annesi seni okadar iyi anliyorum kii benim ilk gebeligim ama bencede nirmal dogumu bekle canim. Onun orda bir hafta 10 gün duracagi donem boyunca eksiklerini tmmlayacak diye dusunuyorum. Yani sen olmasindan bir hafta once sezeryanla dogum yapsan (mecburiyet disinda ) gelisimi bir hafta tamamlayamiyacak diye dusunuyorum. Birazcik daha sabret canim
Yaaa kiyamam sana tatlis annesi seni okadar iyi anliyorum kii benim ilk gebeligim ama bencede nirmal dogumu bekle canim. Onun orda bir hafta 10 gün duracagi donem boyunca eksiklerini tmmlayacak diye dusunuyorum. Yani sen olmasindan bir hafta once sezeryanla dogum yapsan (mecburiyet disinda ) gelisimi bir hafta tamamlayamiyacak diye dusunuyorum. Birazcik daha sabret canim
Kız korkma normal dogum yapınca emin ol iyi ki normal olmus diyeceksin senin doktorda benim doktor gıbıymıs son ana kadar normal diyordu Baska bisı demiyordu
Canım heyecanını anlıyorum rabbim hepimizi saglıkla kavuştursun ama normal adı üstünde normal dogum gibi güzeli yok en çokta minigin için Bi netten aç oku yavru içinde çok iyi öyle düşün
Kızlar 4 senedir bekliyorum çocuğumun olmasını 39 haftaya girdik bian önce doğsun istiyorum doktor 39 a kadar normal bekliycez demişti çatı muayenesi yaptı normal olur dedi bende sabırsızlanıyorum yarın gideceğim kontrole eğer bekleyelim derse sezaryan isteyeceğim doktorumda normal olsun istiyor ben sezaryan dedikce bakalım ne dicek yarın hamilelik hem zorlu geçti dayanamıyorum hemde artk kucağına olmak