Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet tam 39 haftalık olunca aliyolar doğuma bilmiyorum ki 38 haftalıkken gittim gün verdiler belki de yer yoktur hastanede ultrason kağıtlarına baktılar ona göre söylediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
39 yazinca bende şaşırdım çünkü 38 alıyoruz dedi sorsaydin keşke 39 kdar neden bekliyoruz diye belki ultrasonda mi küçük gorunuyor da 1 hafta daha geç alıyor yada o gün yer mi sıkıntılı acaba
39 yazinca bende şaşırdım çünkü 38 alıyoruz dedi sorsaydin keşke 39 kdar neden bekliyoruz diye belki ultrasonda mi küçük gorunuyor da 1 hafta daha geç alıyor yada o gün yer mi sıkıntılı acaba
Bilmiyorum ki ultrason kağıtlarına baktılar biseyler dediler kendi aralarinda konuştular iki tane kadın 19 Ekim dediler ilk 39+4 haftalık oluyodu sonra geç oluyo 15 Ekim'de olsun dedi yanındaki kadın hadi hastanede yer olmasa diğer sayfalar boştu 15 Ekim sayfası sezeryan doğum yapanlarla doluydu ben anlamadım ki inşallah bı sorun çıkmaz sorarım cuma günü doğuma gittiğim zaman bide dediki kadın ultrason kağıdına bakınca 37+4 haftalık dedi 38 haftalık değil dedi belli ondanda olabilir