Doguma hazirlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ece ahmet elif tarafından oluşturulan Doguma hazirlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,886 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doguma hazirlik
Konbuyu başlatan Ece ahmet elif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Türkaan

Kayıtlı Üye
rank
Bende 37+6dayım 3 gündür özellikle belimden kassiklarima doğru geceleri özellikle çok aşırı şiddetli bir agri oluyo bacaklarima vuruyo ama gündüz bişey yok Dünden beri de yatarken de ayakta iken de otururkende bebek direndiği zaman sanki rahmimden elektrik çarpmış gibi bir acayip agri oluyo yerimden ziplatiyo valla dünden beri 5 kere de böyle oldu sizlerde de öyle varmı acaba
Bende 37+6 haftalık hamileyim bende böyle belirtiler yok sadece arada bazen adet olcakmisim gibi his geliyor o kadar bide bebek haraketleri bazen sert oluyor

Ece ahmet elif

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım Günaydın bende 37+6 haftalık hamıleyım gece cok sancım olyor bılden gırıp karın bolgamde kayp olan dogurmana gıtyorum dıe herseyım hazırlıyorum sabaha bısı yok resman delı olyorum 5 gunden berı ole olyor
Merhaba bende bugun
Merhaba canım Günaydın bende 37+6 haftalık hamıleyım gece cok sancım olyor bılden gırıp karın bolgamde kayp olan dogurmana gıtyorum dıe herseyım hazırlıyorum sabaha bısı yok resman delı olyorum 5 gunden berı ole olyor
Merhaba bende hazirlamaya basladim ne olur ne olmaz diye Allahim saglikla kavustursun yavrularimiza

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Amin canim cümlemiz benim 4. Hamileligim inanilmaz zor gecti hic birinde yasamadigim ne varsa bunda yasiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Genellikle aksamlari oluyor bendede ayni dediginiz gibi ağri
Her gebelik bir öncekinden daha zor geçiyor canım benimde 3 berbat geçti bu

Irem6161.

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardimcimiz olsun benmde ilkinde cok kolaydi sanki hamile degilmisim gibiydim bu kiz olcak canimi cikardi

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 37+6 haftalık hamileyim bende böyle belirtiler yok sadece arada bazen adet olcakmisim gibi his geliyor o kadar bide bebek haraketleri bazen sert oluyor
Bebek hareketleri 3 gündür özellikle daha da sert olmaya başladı benimde diyorum ya bazen öyle bir direniyoki çıkacak sanıyorum okadar acı veriyo saglicak la doguralim insallah hepimizde

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten mi? Ulan eşim de beni kandiriyo demkki 2. Bu kadar zor geçmez diye
canm cok zor hamilelik ilkinde hiç bilmezdim ikincisinde biraz daha zordu ama bu beni ölduruyo valla okadar söýlim gece ağriyla ağlayarak uyaniyorum sancilar ağrilar hep böyleyim artik yaş ilerledigi icinmi böyle oluyo neyden hiç bilmiyom vallahi ama gerci yaşim okadar geçte degil 28 yaşındayim neden böyleyim bu hamileligimde anlamiş degilim

Tüm sayfalar yüklendi.