Doguma hazirlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ece ahmet elif tarafından oluşturulan Doguma hazirlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,886 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doguma hazirlik
Konbuyu başlatan Ece ahmet elif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Haha o nereden biliyormuş kaç kere doğurmuş 😂😂
gecen gün eşime ben dedim keske bitane cocukta siz erkekler getirse kadinlarin neler cektigini anlarsiniz güldu🤣 diyoki biz getirsek sizin gibi kendimizi naza cekmeyiz🤭 görende zannetcek nazi ceken kadin erkekler bi grip olunca yatak döşek yatiyolar demekki dogursalar bir sene boyunca biz kadinlara trip atip neden beni bu hale getirdin diye küsersiniz dedim 🤣🤣hıı kesin dedi

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
gecen gün eşime ben dedim keske bitane cocukta siz erkekler getirse kadinlarin neler cektigini anlarsiniz güldu🤣 diyoki biz getirsek sizin gibi kendimizi naza cekmeyiz🤭 görende zannetcek nazi ceken kadin erkekler bi grip olunca yatak döşek yatiyolar demekki dogursalar bir sene boyunca biz kadinlara trip atip neden beni bu hale getirdin diye küsersiniz dedim 🤣🤣hıı kesin dedi
Haha aynen öyle olur valla canım dediğin gibi bir grip olunca bile nazları çekilmiyor birde çocuk doğursalar ne hâle gelirler 😂😂

A

Aynur.akcan

Guest
Cok ozel degilse neden o kadar erken olacak ? Benim annemde beni 7 aylik dogurdu cocuk yogun bakimi iyse yasiyo bebek Allahin izniyle.Annem 10 gun kanamayla beni dogurmus 7 aylık.Bana yasamaz demosler cokkucukmusum annemde beni surekli emzirmis ama surekli. Simdi 32 yasindayim
Suyum patlamış bebeğe ytmior anca o kdr yeter diorlar

İmerafera

Kayıtlı Üye
rank

Gebeliğin 21. haftasında 420 gram olarak dünyaya gelen ve 5 aylık tedavinin ardından 15 günlük bebek seviyesine ulaşan Zehra bebek, Kurban Bayramı'nı ailesiyle evinde geçirecek.( bu haber sana umut olsun doktorlar alacaksa elbet vardir bir bildigi. Once Allaha sonra doktorlara inan)

Türkaan

Kayıtlı Üye
rank
canm cok zor hamilelik ilkinde hiç bilmezdim ikincisinde biraz daha zordu ama bu beni ölduruyo valla okadar söýlim gece ağriyla ağlayarak uyaniyorum sancilar ağrilar hep böyleyim artik yaş ilerledigi icinmi böyle oluyo neyden hiç bilmiyom vallahi ama gerci yaşim okadar geçte degil 28 yaşındayim neden böyleyim bu hamileligimde anlamiş degilim
Allah kolaylık versin canım bende 28 yaşındayım şimdi pzt doğum var sancı falan oluyo ama demekki ben 2. De falan daha kötü olurum diye düşünüyorum insallh hafifler senin de
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haha o nereden biliyormuş kaç kere doğurmuş 😂😂
Ay hiç sorma 😀😀 sezaryan olucam ben neymiş efendim normal dogrcakmisim ben ne varmış onda o sanciyi cekermis yürü git sen normal doğur dedim bende 😂 çok bilir kendiisi😀😀

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.