Maşallah cnm çok az kalmış Aynen canım az kaldı şükür 🤲🤲
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 31 Aralık 2021 #51 Mamı Sibel' Alıntı: Maşallah cnm çok az kalmış Genişletmek için tıkla ... Aynen canım az kaldı şükür
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 31 Aralık 2021 #52 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... En sevdiğim sorulardan 164 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Senin kac gün kaldi
Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... En sevdiğim sorulardan 164 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Senin kac gün kaldi
Z Zanazarina Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 208 31 Aralık 2021 #53 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Benim de 75 günüm kaldı ikinci hamileligim ve aşırı heyecan var bende de
Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Benim de 75 günüm kaldı ikinci hamileligim ve aşırı heyecan var bende de
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 31 Aralık 2021 #54 Zanazarina' Alıntı: Benim de 75 günüm kaldı ikinci hamileligim ve aşırı heyecan var bende de Genişletmek için tıkla ... Masaallah canım
Zanazarina' Alıntı: Benim de 75 günüm kaldı ikinci hamileligim ve aşırı heyecan var bende de Genişletmek için tıkla ... Masaallah canım
Z Zanazarina Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 208 31 Aralık 2021 #55 Seda❤Hasan' Alıntı: Masaallah canım Genişletmek için tıkla ... Saol canm benim sağlıkla kucagimiza alalım inşallah hepimiz ❤
Seda❤Hasan' Alıntı: Masaallah canım Genişletmek için tıkla ... Saol canm benim sağlıkla kucagimiza alalım inşallah hepimiz ❤
M Mahnur Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 181 31 Aralık 2021 #56 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Benim artık doğurmam lazım ama doğurmadım daha bekliyrm
Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Benim artık doğurmam lazım ama doğurmadım daha bekliyrm
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 31 Aralık 2021 #57 Zanazarina' Alıntı: Saol canm benim sağlıkla kucagimiza alalım inşallah hepimiz ❤ Genişletmek için tıkla ... Aminn canim
Zanazarina' Alıntı: Saol canm benim sağlıkla kucagimiza alalım inşallah hepimiz ❤ Genişletmek için tıkla ... Aminn canim
R RAMILE Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 3 31 Aralık 2021 #58 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Sag salamat insallah. Mendede ilk hamileliydi 63 gun kaldi
Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Sag salamat insallah. Mendede ilk hamileliydi 63 gun kaldi
S Selda mas Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 1,284 31 Aralık 2021 #59 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... 2 gün harika iyiyim problem yok ama ikinci olduğundan sonuçları biliyorum o yüzden de tedirginim
Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... 2 gün harika iyiyim problem yok ama ikinci olduğundan sonuçları biliyorum o yüzden de tedirginim
E Esrakckknl Kayıtlı Üye Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 78 31 Aralık 2021 #60 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... 101 günüm kaldı geçmiyor sanki doğsa oyuncak gibi oynayacağım inşallah
Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... 101 günüm kaldı geçmiyor sanki doğsa oyuncak gibi oynayacağım inşallah