Ben hiç cikmiyirumki depresyonda 🤣🤣🤣 Ahahahha niye kız
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,407 Konum Kırklareli 13 Ekim 2023 #11 azram cankizim' Alıntı: Ben hiç cikmiyirumki depresyonda Genişletmek için tıkla ... Ahahahha niye kız
azram cankizim' Alıntı: Ben hiç cikmiyirumki depresyonda Genişletmek için tıkla ... Ahahahha niye kız
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 13 Ekim 2023 #12 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahahha niye kız Genişletmek için tıkla ... Kocam bulunmaz hint kumaşı onuda ben bilmussum daha nolucu ömür yiyen bir adam
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahahha niye kız Genişletmek için tıkla ... Kocam bulunmaz hint kumaşı onuda ben bilmussum daha nolucu ömür yiyen bir adam
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,407 Konum Kırklareli 13 Ekim 2023 #13 azram cankizim' Alıntı: Kocam bulunmaz hint kumaşı onuda ben bilmussum daha nolucu ömür yiyen bir adam Genişletmek için tıkla ... Ahahhaha rabbim yokluğunu göstermesin kuzum
azram cankizim' Alıntı: Kocam bulunmaz hint kumaşı onuda ben bilmussum daha nolucu ömür yiyen bir adam Genişletmek için tıkla ... Ahahhaha rabbim yokluğunu göstermesin kuzum
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 13 Ekim 2023 #14 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahhaha rabbim yokluğunu göstermesin kuzum Genişletmek için tıkla ... Hic sorma varligida bir dert yokluguda geçen konuştuk gelme ananla kal orda yasa dedim küsmüş konuşmuyor benle ne kadar kotu bir kadınım
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahhaha rabbim yokluğunu göstermesin kuzum Genişletmek için tıkla ... Hic sorma varligida bir dert yokluguda geçen konuştuk gelme ananla kal orda yasa dedim küsmüş konuşmuyor benle ne kadar kotu bir kadınım
S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 14 Ekim 2023 #15 zehra demir' Alıntı: 3 cü hamileliyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ekim 2023 3 cü hamile İki hamileliyim ve doğumum güzel mutlu geçdi şimdi korkuyorum depresyona giririm diye 1 yıl önce kurtajdan sonra 3 ay depresyon yaşadım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ekim 2023 3 cü hamile İki hamileliyim ve doğumum güzel mutlu geçdi şimdi korkuyorum depresyona giririm diye 1 yıl önce kurtajdan sonra 3 ay depresyon yaşadım Genişletmek için tıkla ... Korkma canm doğumdan sonra deprosyanda olmasin bende kürtaj oldumda bir yil deprosyondaydım bebeyime hamile kaldimdan sonra kendi kendime iyleşdim
zehra demir' Alıntı: 3 cü hamileliyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ekim 2023 3 cü hamile İki hamileliyim ve doğumum güzel mutlu geçdi şimdi korkuyorum depresyona giririm diye 1 yıl önce kurtajdan sonra 3 ay depresyon yaşadım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ekim 2023 3 cü hamile İki hamileliyim ve doğumum güzel mutlu geçdi şimdi korkuyorum depresyona giririm diye 1 yıl önce kurtajdan sonra 3 ay depresyon yaşadım Genişletmek için tıkla ... Korkma canm doğumdan sonra deprosyanda olmasin bende kürtaj oldumda bir yil deprosyondaydım bebeyime hamile kaldimdan sonra kendi kendime iyleşdim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,407 Konum Kırklareli 14 Ekim 2023 #16 azram cankizim' Alıntı: Hic sorma varligida bir dert yokluguda geçen konuştuk gelme ananla kal orda yasa dedim küsmüş konuşmuyor benle ne kadar kotu bir kadınım Genişletmek için tıkla ... Ahahhh Allahım elifim ya özlemiyor musun kocanı hiç
azram cankizim' Alıntı: Hic sorma varligida bir dert yokluguda geçen konuştuk gelme ananla kal orda yasa dedim küsmüş konuşmuyor benle ne kadar kotu bir kadınım Genişletmek için tıkla ... Ahahhh Allahım elifim ya özlemiyor musun kocanı hiç
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 14 Ekim 2023 #17 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahhh Allahım elifim ya özlemiyor musun kocanı hiç Genişletmek için tıkla ... Yokk
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahhh Allahım elifim ya özlemiyor musun kocanı hiç Genişletmek için tıkla ... Yokk
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,407 Konum Kırklareli 14 Ekim 2023 #18 azram cankizim' Alıntı: Yokk Genişletmek için tıkla ... Allahım