Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim canımAllah evlatraının korusun inşallah ben sonradan doğanlar ilkinden biraz daha erken doğar diye düşünüyordum ama seninkiler aksine geç doğmuşlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hakkımızda Hayırlısı neyse o zaman oyle olsun inşallah canım benim yeterki sağ salim kucağımıza alalım
Hakkımızda Hayırlısı neyse o zaman oyle olsun inşallah canım benim yeterki sağ salim kucağımıza alalım
Maşallah İkisinide Allah bağışlasın canım çox teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımAllah evlatraının korusun inşallah ben sonradan doğanlar ilkinden biraz daha erken doğar diye düşünüyordum ama seninkiler aksine geç doğmuşlar
Maşallah İkisinide Allah bağışlasın canım çox teşekkür ederim
İlk bebeğimde 40+6 haftayken normal kontrole gitmiştim.Sancım neyim yokken direk suni sancıyla normal doğum ettirmeye çalıştılar.1 gece suni sancı aldım sabaha kadar.Açılma yok deyip birden sezeryana aldılar.Bu doğumunda alafranga tuvalete oturmam 2 haftayı buldu.İkinci doğumum 38+4 günlükkendi. Sezeryan olduğum günün bir sonra ki günü yürüyüşüm, oturuşum gayet rahattı canım ilkindeki gibi çok yanmadı.Eve gittiğimde alafranga tuvalete oturdum,oğlumu çömelerek yıkadım.Yani anlayacağınız ikinci sezeryanım çok acısız ve rahat geçmişti.(Çok fazla dinleneyim,uzanıyım derseniz her bir kalktığınızda canınız acır,o yüzden çok fazla yatmayın,evin içinde turlayın,yürürken elinizden geldiği kadar dik yürümeye çalışın.Duştan sonra dikişlerinizi temiz ve kuru tutun.Belinize mutlaka birşey sarın,bu atkı olabilir kuşak olabilir.Elinizden geldiği kadar hapşururken veya öksürürken karnınızı destekleyin ,bir kırlent bastırabilirsiniz.İç çamaşırınızı yüksek bel alın mutlaka ,dikiş üzerine denk gelirse acıtıyo.Bir de sezeryan sonrası sütünüz geç gelebilir,bunun için endişe etmeyin.Bol bol sıcak suyla göğüslerinizi yıkayın,annem her emzirmeden önce bana pekmezi suyla açıp içirirdi.Sütün artsın diye sizde bol bol sıvı tüketin.Aklımda kalanlar bunlar, umarım faydalı olmuştur.Rabbim yardımcınız olsun...