Doktor grevi 🤨🙄😏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Doktor grevi 🤨🙄😏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,149 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doktor grevi 🤨🙄😏
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Cuma günü ikili tarama sonucumu doktoruma göstermek için gidecektim fakat cuma günü doktorların grev günüymüş hatta Perşembe Cuma grev günleriymiş birçok doktor hastanede olmayacakmış off offf.....😣😟

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Yarında grev varmı😯
Perşembe Cuma dedi doktor. Odasindaydim telefonda birine dedi Perşembe cuma grev var yine toplanilacak dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaaa yarın bana belki yatış yapılıp öbürgün sezeryanla alacaklar nolurum acep
Bilmiyorum ki senin doktor umarım grevde değildir. Sanırım her bölümden bir iki doktor hastanede olacakmış belki seninkide hastanede olur inşallah

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Perşembe Cuma dedi doktor. Odasindaydim telefonda birine dedi Perşembe cuma grev var yine toplanilacak dedi

Bilmiyorum ki senin doktor umarım grevde değildir. Sanırım her bölümden bir iki doktor hastanede olacakmış belki seninkide hastanede olur inşallah
Bir aydır zar zor randevu aldım bugüne grevde olsaydı delirirdim herhalde😂😂 çok şükür bugün bakiyorlar

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Cuma günü ikili tarama sonucumu doktoruma göstermek için gidecektim fakat cuma günü doktorların grev günüymüş hatta Perşembe Cuma grev günleriymiş birçok doktor hastanede olmayacakmış off offf.....😣😟
Canim bu grevi sadece aile hekimleri için söylediler haberlerde bütün doktorlar değil diye biliyorum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Canim bu grevi sadece aile hekimleri için söylediler haberlerde bütün doktorlar değil diye biliyorum
Dün ben oğlumu göz doktoruna götürmüştüm hastanede o doktor telefonda konuşuyordu birisiyle Perşembe cuma grev var yine toplanilacak hastanede her bölümden bir iki doktor olacak dedi bilmiyorum ben doktordan duydum.

Bir aydır zar zor randevu aldım bugüne grevde olsaydı delirirdim herhalde😂😂 çok şükür bugün bakiyorlar
İyi ya insan gerçekten çok bunaliyor çünkü dediğin gibi zaten zar zor buluyoruz randevuları bide böyle biseyden iptal olması insanı deli eder 😅😅

Söz konusu taleplerle ilgili farkındalık yaratabilmek ve taleplerin karşılık bulabilmesi, sağlık emekçilerinin öneminin bir kez daha anlaşılabilmesi için 17-18 Şubat 2022 tarihlerinde ülke genelinde iş bırakma eylemi yapılacağı belirtildi. Bu iki gün boyunca eylemlerin; acil hastalar, diyaliz hastaları, gebeler, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımını aksatmayacak; diğer hastalara da nöbet düzeninde sağlık hizmeti verilecek şekilde gerçekleştirileceği duyuruldu.

Tüm doktorlar greve gidecekmiş yani olan bize olacak

Söz konusu taleplerle ilgili farkındalık yaratabilmek ve taleplerin karşılık bulabilmesi, sağlık emekçilerinin öneminin bir kez daha anlaşılabilmesi için 17-18 Şubat 2022 tarihlerinde ülke genelinde iş bırakma eylemi yapılacağı belirtildi. Bu iki gün boyunca eylemlerin; acil hastalar, diyaliz hastaları, gebeler, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımını aksatmayacak; diğer hastalara da nöbet düzeninde sağlık hizmeti verilecek şekilde gerçekleştirileceği duyuruldu.

Mart ayının ortasına kadar yokmuş doktorlar öyle diyolar.bnde randevu alamiyom
Ay inşallah öyle olmaz ya gerçekten aşırı bunaldım bu grev işlerinden yaa. Geçen babama randevu aldık gittik hastaneye ki doktor yok grevde cidden sıktılar artık ya yeter yani...
Tüm doktorlar greve gidecekmiş yani olan bize olacak

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.