Kızlar merhabalar bugün gebelik takibimi yapan kendi doktoruma randevu aldım ama doktor randevu saatinde doğuma girdiği için muayne olamadım ne zaman çıkacağı da belli olmaz uzun sürer dediler normal de bugün cinsiyetinide ögrenecektik hatta yaslasik 1 hafta önce gitmem gerekiyordu ama iş izin derken 1 hafta gecikmeli gittim hemde cinsiyetine daha net belli olur diye düşündüm çok heycanliydım).
Doktorun işi uzun sürer dediklerinde bende tekrar vakit bulup gidemezsem diye evin yakınlarında randevusuz çalışan başka bir hastaneye gittim gitmez olaydım bı doktor bu kadar mı ilgisiz olur bu kadar mı asik suratlı olur resmen şok oldum.
Ultrasona soktu bana hicbirsey söylemiyor ne boyu ne kilosu ne kız mı erkek mi hicbirsey kendi kendine baktı doktor söylemeyi ve ben sordum artık boyu kilosu ne durumda sağlıklı mı diye birşeyi yok iyi dedi.
O kadar canım sıkıldı ki tüm hevesim içimde kaldı bugün.
Kuş gibi uçarak gittim sıfır moralle geri geldim.
Ultrason fotoğrafi bile vermeyecekti onu bile ben istedim.
Doktorun işi uzun sürer dediklerinde bende tekrar vakit bulup gidemezsem diye evin yakınlarında randevusuz çalışan başka bir hastaneye gittim gitmez olaydım bı doktor bu kadar mı ilgisiz olur bu kadar mı asik suratlı olur resmen şok oldum.
Ultrasona soktu bana hicbirsey söylemiyor ne boyu ne kilosu ne kız mı erkek mi hicbirsey kendi kendine baktı doktor söylemeyi ve ben sordum artık boyu kilosu ne durumda sağlıklı mı diye birşeyi yok iyi dedi.
O kadar canım sıkıldı ki tüm hevesim içimde kaldı bugün.
Kuş gibi uçarak gittim sıfır moralle geri geldim.
Ultrason fotoğrafi bile vermeyecekti onu bile ben istedim.