👩‍⚕️Doktor umursamazlıgı😓☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ tarafından oluşturulan 👩‍⚕️Doktor umursamazlıgı😓☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,016 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 👩‍⚕️Doktor umursamazlıgı😓☹️
Konbuyu başlatan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Kızlar merhabalar bugün gebelik takibimi yapan kendi doktoruma randevu aldım ama doktor randevu saatinde doğuma girdiği için muayne olamadım ne zaman çıkacağı da belli olmaz uzun sürer dediler normal de bugün cinsiyetinide ögrenecektik hatta yaslasik 1 hafta önce gitmem gerekiyordu ama iş izin derken 1 hafta gecikmeli gittim hemde cinsiyetine daha net belli olur diye düşündüm çok heycanliydım).
Doktorun işi uzun sürer dediklerinde bende tekrar vakit bulup gidemezsem diye evin yakınlarında randevusuz çalışan başka bir hastaneye gittim gitmez olaydım bı doktor bu kadar mı ilgisiz olur bu kadar mı asik suratlı olur resmen şok oldum.
Ultrasona soktu bana hicbirsey söylemiyor ne boyu ne kilosu ne kız mı erkek mi hicbirsey kendi kendine baktı doktor söylemeyi ve ben sordum artık boyu kilosu ne durumda sağlıklı mı diye birşeyi yok iyi dedi.
O kadar canım sıkıldı ki tüm hevesim içimde kaldı bugün.
Kuş gibi uçarak gittim sıfır moralle geri geldim.
Ultrason fotoğrafi bile vermeyecekti onu bile ben istedim.
😥

Ekli dosyalar

• IMG20210811131925.jpg
    IMG20210811131925.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 190

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhabalar bugün gebelik takibimi yapan kendi doktoruma randevu aldım ama doktor randevu saatinde doğuma girdiği için muayne olamadım ne zaman çıkacağı da belli olmaz uzun sürer dediler normal de bugün cinsiyetinide ögrenecektik hatta yaslasik 1 hafta önce gitmem gerekiyordu ama iş izin derken 1 hafta gecikmeli gittim hemde cinsiyetine daha net belli olur diye düşündüm çok heycanliydım).
Doktorun işi uzun sürer dediklerinde bende tekrar vakit bulup gidemezsem diye evin yakınlarında randevusuz çalışan başka bir hastaneye gittim gitmez olaydım bı doktor bu kadar mı ilgisiz olur bu kadar mı asik suratlı olur resmen şok oldum.
Ultrasona soktu bana hicbirsey söylemiyor ne boyu ne kilosu ne kız mı erkek mi hicbirsey kendi kendine baktı doktor söylemeyi ve ben sordum artık boyu kilosu ne durumda sağlıklı mı diye birşeyi yok iyi dedi.
O kadar canım sıkıldı ki tüm hevesim içimde kaldı bugün.
Kuş gibi uçarak gittim sıfır moralle geri geldim.
Ultrason fotoğrafi bile vermeyecekti onu bile ben istedim.
😥
Ben ilk gittigimde doktorda bana öyle yaptı ne resim ne durumu 10 haftalıktı orda bir kavga çıkardım doktoru rezil ettik eşimle sonra aynı hastanede karşısında doktor edindim şimdi çok mutluyum cinsiyetini de 13 haftalık dedi

Cinsiyetini ogrenebıldın mı peki onuda mı soylemedı
Maalesef onuda söylemedi belli olmaz şimdi bir ay sonra gel bakarız dedi.
Özel hastane birde
Kendi doktorum 10 haftalıkken tahmin 12 haftalıkken cinsiyetini söylerim demişti. Şuanda 13 haftalık olduk ama söylemedi umursamadı bile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben ilk gittigimde doktorda bana öyle yaptı ne resim ne durumu 10 haftalıktı orda bir kavga çıkardım doktoru rezil ettik eşimle sonra aynı hastanede karşısında doktor edindim şimdi çok mutluyum cinsiyetini de 13 haftalık dedi
Bende 13. Haftada yım şuanda ama hiç ilgilenmedi insanın yüzüne bile bakmıyor kendi kendine birşeyler le ilgileniyor tenezzül edip konuşmadı bile.
O kadar hevesle gitmiştim ki tüm heyecanım yerle bir oldu

Birtek 2 bacagida var dedi o kadar 😃
Çok sinir bozucu devlete gitseydim daha iyiydi sanırım.
Benim gebelik takibimi yapan doktorum çok ilgili alakalı daha ben sormadan herşeyi detaylı söylüyordu.

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Özel hastane birde
Kendi doktorum 10 haftalıkken tahmin 12 haftalıkken cinsiyetini söylerim demişti. Şuanda 13 haftalık olduk ama söylemedi umursamadı bile

Bende 13. Haftada yım şuanda ama hiç ilgilenmedi insanın yüzüne bile bakmıyor kendi kendine birşeyler le ilgileniyor tenezzül edip konuşmadı bile.

Benim gebelik takibimi yapan doktorum çok ilgili alakalı daha ben sormadan herşeyi detaylı söylüyordu.
Bende hem özele hem devlete gidiyorum cnm şuan 17 +6 günlüyüz

Ayşenur34

Kayıtlı Üye
rank
Özel hastane birde

Paranı geri isteseydin hey Allahım ya sanki parayı sokakta buluyoruz bide sözde özel para verdim her zerresine bakacaksın ve tek tek söylemek zorundasın deseydin bazı ozellelr gerçekten devletten beter

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar