Gerçekten öyle o kadar umursamaz ki anlatamam ya ilgilenmeyi bırak yüzüne bakmıyor pişman oldum çıktım hemen iyice canım sıkılmasın diye. Kesinlikle tavsiye edilecek bir doktor değil aslaParanı geri isteseydin hey Allahım ya sanki parayı sokakta buluyoruz bide sözde özel para verdim her zerresine bakacaksın ve tek tek söylemek zorundasın deseydin bazı ozellelr gerçekten devletten beter
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İstanbul da miBenim hep gityigim bir doktor var devlette çok memnunum
Kendi doktorum 275 TL ama daha ben sormadan herşeyi söylüyor o kadar memnunum ki. Asistanı da ne zaman geleceği belli değil diyince 2 3 saat beklemek istemedim daha öncede öyle oldu çünkü randevu varken sezeryana girdisabh saatine randevu almıştımBende Lokman hekime gidince 150 TL veriyorum
öğleden sonra muayne olabildik ancak
Kendi doktorumdan memnunum ama çalıştığım için sabah saatlerine alıyorum randevuyu doktorda randevulu hastası varken doğuma giriyor ne zaman çıkacağı da belli olmuyor saatlerce bekliyoruz. O problemimiz var. Randevu olsada şans meselesi saatinde muayne olabilmekVerdiğin paraya yazık olmus canım umursamazlıgı da ayrı Bi sınır bozucu kendi doktorun iyise ona devam et
Son düzenleme: