👩‍⚕️Doktor umursamazlıgı😓☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ tarafından oluşturulan 👩‍⚕️Doktor umursamazlıgı😓☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,017 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 👩‍⚕️Doktor umursamazlıgı😓☹️
Konbuyu başlatan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhabalar bugün gebelik takibimi yapan kendi doktoruma randevu aldım ama doktor randevu saatinde doğuma girdiği için muayne olamadım ne zaman çıkacağı da belli olmaz uzun sürer dediler normal de bugün cinsiyetinide ögrenecektik hatta yaslasik 1 hafta önce gitmem gerekiyordu ama iş izin derken 1 hafta gecikmeli gittim hemde cinsiyetine daha net belli olur diye düşündüm çok heycanliydım).
Doktorun işi uzun sürer dediklerinde bende tekrar vakit bulup gidemezsem diye evin yakınlarında randevusuz çalışan başka bir hastaneye gittim gitmez olaydım bı doktor bu kadar mı ilgisiz olur bu kadar mı asik suratlı olur resmen şok oldum.
Ultrasona soktu bana hicbirsey söylemiyor ne boyu ne kilosu ne kız mı erkek mi hicbirsey kendi kendine baktı doktor söylemeyi ve ben sordum artık boyu kilosu ne durumda sağlıklı mı diye birşeyi yok iyi dedi.
O kadar canım sıkıldı ki tüm hevesim içimde kaldı bugün.
Kuş gibi uçarak gittim sıfır moralle geri geldim.
Ultrason fotoğrafi bile vermeyecekti onu bile ben istedim.
😥
Bazen öyle cins drlar denk geliyor canım insan gittiğine gideceğine pişman oluyor. Tekrar kendi druna git istersen bence

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba cnm nasilsin kac zamandir seni gormuyordum inan seni duwunuyordum bi baktim yazmiwsin nasilsin nasil gidiyor hamileliy bebek iyimi🤗😇
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? Giriyorum da önceki kadar sık giremiyorum bu ara ev taşıma telaşım var. Şükür bende iyiyim bebişte iyi🥰 sen nasılsın senin bebiş nasıl?

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Maaşı muayne ücretlerini almaya gelince alıyorlar. Bu denetlemede mi yok bunlara anlamıyorum şikayette işlemiyor sonuç alınamıyor. Allah yardım etsin bize
Amin canım🤲 oğlumu özel de epudural normal dogurmustum prenses gibi davrandilar ama devlette insanı ezip geciyorlar doktordan doktora illaki degısıyordur ama devlette dogum yapıp da memnun kalanını duymadım. Muayne de bu kadar ilgisizseler dogum da düşünemiyorum bile

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? Giriyorum da önceki kadar sık giremiyorum bu ara ev taşıma telaşım var. Şükür bende iyiyim bebişte iyi🥰 sen nasılsın senin bebiş nasıl?
Cok wukur canim benim iyiyiz bizde saglikli oturasiz guzel gunleriniz olsun inwallah bende doktora gitdim oglum olucaq inwallah🤗

Bütün hevesini kursağında bırakmış üzüldüm canım takma kafana sıkma canını
Aynen öyle oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım🤲 oğlumu özel de epudural normal dogurmustum prenses gibi davrandilar ama devlette insanı ezip geciyorlar doktordan doktora illaki degısıyordur ama devlette dogum yapıp da memnun kalanını duymadım. Muayne de bu kadar ilgisizseler dogum da düşünemiyorum bile
Doğumu zaten devlette hiç düşünmüyorum.

Bi mesajınız benim çok zoruma gitti kusura bkmada sen kendini çokmu bilinçli zannediyorsun okumuş çalışıyorsun diye burada hiç kimsenin kişisel özellikleri hakkında yorum yapmaya hakkınız yok ev hanımı diye bilinçsiz dahi olsa çirkin yorumlarınızı kendinize saklayın!!! Sizde çok mükkemel dört dörtlük bir insan değilsini

Bi mesajınız benim çok zoruma gitti kusura bkmada sen kendini çokmu bilinçli zannediyorsun okumuş çalışıyorsun diye burada hiç kimsenin kişisel özellikleri hakkında yorum yapmaya hakkınız yok ev hanımı diye bilinçsiz dahi olsa çirkin yorumlarınızı kendinize saklayın!!! Sizde çok mükkemel dört dörtlük bir insan değilsiniz
Neden zorunuza gitti anlamadım mesajda ben çok bilinçliyim okumuş insanım siz cahilsiniz diye birşey yazmadım.
Çalışan insanla ev hanımlarının arasında zaman açısından çok fark oluyor bunu bilmeyen yoktur diye zannediyorum
Örneğin biz kontroller için izin alırken sıkıntıya giriyoruz izin saatlerimiz sayılı oluyor işe yarım saat geç kalsak problem oluyor çünkü hesap vereceğimiz insanlar oluyor.

Ama ev hanımlarının öyle bir sorunu olmuyor hastanedr işler aksamış olsa Dahi zaman konusunda problemleri hesap verecekleri kişiler olmadığı için daha rahat hareket edebiliyorlar sabah randevusu öğleden sonra aksamiş olsa bile telefonla arayıp birkaç saat daha izin isteyecekleri kimse yok.
Ama çalışan kadınlarda var mesela ben 1 saat daha izin isteyecek olsam telefondaki ses değişiyor.
Hamilelik yeterince stresli zor bir durum mesela ben her midem bulandıginda bile lavaboya gidemiyorum ama evde olmuş olsam gidebilirim.
Hamilikte halsizlik oluyor evde olan biri yatıp dinlen biliyor.
Ama çalışan insanın öyle bir şansı yok benim demek istediğim buydu tabi sizin anlamak istediğiniz neydi orasını bilemem zorunuza giden kısım tamamıyla bakış açısı ile ilgili olabilir

Bi mesajınız benim çok zoruma gitti kusura bkmada sen kendini çokmu bilinçli zannediyorsun okumuş çalışıyorsun diye burada hiç kimsenin kişisel özellikleri hakkında yorum yapmaya hakkınız yok ev hanımı diye bilinçsiz dahi olsa çirkin yorumlarınızı kendinize saklayın!!! Sizde çok mükkemel dört dörtlük bir insan değilsiniz
Size Çirkin gelen yorumda ne şekilde hakaret aşağılayıcı bir cümle var onuda belirtirseniz onun içinde seve seve açıklama yaparım ☺️

Size Çirkin gelen yorumda ne şekilde hakaret aşağılayıcı bir cümle var onuda belirtirseniz onun içinde seve seve açıklama yaparım ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar