Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerinde olsam normal isterdim 4 cm açılma olduğu halde kordon yüzünden sezeryan oldum şimdi yine sezeryan olacağım sezeryan sonrası çok zorlandım 1 yıl ağrı çektim tabi herkes bir olmaz ama bunları da düşün diye yazıyorum
Canm öle bir yanlışa düşme sakın inan sezeryan oluncada keşke normal olsaydı dersin emin ol,normal şansın varken onu kaybetme sonuna kadar devam et oluruna bırak gerisi geliyor,,korkacakta hiç bişey yok , normal doğumda başta çekiyorsun sancı vs ama sonrası rahat ama sezeyn öle deyil doğumdan snra bsliyor ağrılar sancılar ve hiç kolay geçmiyor inan doğal doğum en iyisi kendine güven ve bebeğine odaklan bol bol dua et ALLAH yardımcın olacaktır mutlaka .
Bende korkuyordum normalden ama dr hic demedim sezeryan olayim diye 38+5 de 4 cm acilma hic sancısız bebegim kanala girmis dogum yatisim yapildi . Cok korktum sanci ney bilmiyorum ilk gebelik suni sanci verdiler . Bolca dua ettim meryem ana otunu suya koydum ve 3 saatin sonunda dogurdum 10 cmaciklikla doguma girdim kucuk bi kesikle dogum bitti . Ve hic agrim olmadi bebegimi cok kolay emzirdim . Korma en guzeli normal dogum Allaha birak gerisi geliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende korkuyordum normalden ama dr hic demedim sezeryan olayim diye 38+5 de 4 cm acilma hic sancısız bebegim kanala girmis dogum yatisim yapildi . Cok korktum sanci ney bilmiyorum ilk gebelik suni sanci verdiler . Bolca dua ettim meryem ana otunu suya koydum ve 3 saatin sonunda dogurdum 10 cmaciklikla doguma girdim kucuk bi kesikle dogum bitti . Ve hic agrim olmadi bebegimi cok kolay emzirdim . Korma en guzeli normal dogum Allaha birak gerisi geliyor
10 ideal evet ama benim perinem ekstra hassasietli oldugunu soyledi dr . En basta uyardi kontrollerde norml istiyosun ama durum bu dedi bn vazgecmedim .Yırtılma oldu makata inmesi tehlikeli o yuzdem epizyotemi kesisi atmak zorunda oldunu soyledi o an . Ve epizyotemisiz dogum yaptran dr yok ki kuzum bnde istemiyordum ama arastrdim yirtilma makata indiginde olusacak sorunlar daha kotu
Benimki 2 cm acildi okadar suni sanciya ragmen baya kestiler cok zordu benim. Ama herkesin farkli tabi bazilari aci bile hssetmeden hemen doguruyor insallah senn de oyle olur canım
10 ideal evet ama benim perinem ekstra hassasietli oldugunu soyledi dr . En basta uyardi kontrollerde norml istiyosun ama durum bu dedi bn vazgecmedim .Yırtılma oldu makata inmesi tehlikeli o yuzdem epizyotemi kesisi atmak zorunda oldunu soyledi o an . Ve epizyotemisiz dogum yaptran dr yok ki kuzum bnde istemiyordum ama arastrdim yirtilma makata indiginde olusacak sorunlar daha kotu
Benimki 2 cm acildi okadar suni sanciya ragmen baya kestiler cok zordu benim. Ama herkesin farkli tabi bazilari aci bile hssetmeden hemen doguruyor insallah senn de oyle olur canım
Geçmiş olsun baya az açılmış ya inşallah kolay olur herkesin daha ilk aylardayız bakalım şaşırıyorum kendime ama şu an korku yok son aylar da olmaz umarım
ben iki oğlumuda normal yaptim cok zor oldu dogumum ona rağmen yine sezeryan yapmak istemiyorum normal dogum yapacam işallah cünki en sağlikli doğum normal dogum