Sorum var Dolap uyugulamasi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Dolap uyugulamasi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,174 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dolap uyugulamasi?
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Guvenilirmi peki canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladim canim,🧡

Anladim canim,🧡
Yani biz sattık almadık ama karşıdaki kişiye nasıl güvenilir mi diye insan düşünmeden edemez tabi göndereceği ürün nasıl hepsi soru işareti

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dolap ve gardrops kullanıyorum bende satış yapıyorum. Kötü ürün olursa uygulama iade garantisi veriyor zaten

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 19. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük domates büyüklüğünde.
Bebeğin duyuları koklama, görme, dokunma, tat, ve duyma gelişir. sesinizi duyabilir. Cildinizde değişiklikler başlar. meme ucunda dudaklarda, yanakta
koyulaşmalar başlar ve buna gebelik maskesi denir. doğumdan sonra bu lekeler azalır. güneş kremi kullanmak bu lekeleri azaltır. uterus’un sağa sola hareketinden dolayı round ligament ağrısı hissedilir
Bebeğinizin boyu yaklaşık 22 cm ağırlıgı 280 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Dolap ve gardrops kullanıyorum bende satış yapıyorum. Kötü ürün olursa uygulama iade garantisi veriyor zaten
Gardolapstan direkt saticiyla iletişime geçiyorsun deygilmi kuzum iki taraftan iaede garantisi varmi?

Yani biz sattık almadık ama karşıdaki kişiye nasıl güvenilir mi diye insan düşünmeden edemez tabi göndereceği ürün nasıl hepsi soru işareti
Kesinkile kuzum,🌺

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bende kullanmadığım kıyafetleri satmak istiyorum ama eşim gereksiz buluyo bı köşede yorumları okuyum😅
Aynen canım bende satacaktim izin vermedi ya 🙄

amma boyle dusunce yansli🙂o kadar parasi yetmeyib eski alan varki
Haklısın da zaten pahalıya satıyorlar canım bı ara göz gezdirdim de çok yüksek fiyatlar bı ikincisi benim de satmami istemiyo canım satma diyo kullanmiyosan başkasına ver diyo🤷

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Aynen canım bende satacaktim izin vermedi ya 🙄

Haklısın da zaten pahalıya satıyorlar canım bı ara göz gezdirdim de çok yüksek fiyatlar bı ikincisi benim de satmami istemiyo canım satma diyo kullanmiyosan başkasına ver diyo🤷
evet canim isdemiyorsa satma😅bende satmiyorum ehtiyac sahiblerne veriyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gardolapstan direkt saticiyla iletişime geçiyorsun deygilmi kuzum iki taraftan iaede garantisi varmi?

Kesinkile kuzum,🌺
Evet direk satıcıyla iletişimde geçip mesajlaşabilirsin. İki uygulamada da iade garantisi var

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 19. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük domates büyüklüğünde.
Bebeğin duyuları koklama, görme, dokunma, tat, ve duyma gelişir. sesinizi duyabilir. Cildinizde değişiklikler başlar. meme ucunda dudaklarda, yanakta
koyulaşmalar başlar ve buna gebelik maskesi denir. doğumdan sonra bu lekeler azalır. güneş kremi kullanmak bu lekeleri azaltır. uterus’un sağa sola hareketinden dolayı round ligament ağrısı hissedilir
Bebeğinizin boyu yaklaşık 22 cm ağırlıgı 280 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.