Doplor testinı nerde yaptırdınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel elıf tarafından oluşturulan Doplor testinı nerde yaptırdınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 715 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doplor testinı nerde yaptırdınız
Konbuyu başlatan Asel elıf
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Asel elıf

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar 20 haftalık hamileyim ve 11.haftadan beridir rahimde kanama alanı var dusuk rıskım var dı sımdı erken dogum riski oldu. 9 haftadır progestan ve proloton kullanıyorum. doktorum doppler testi istedi ve devletten randevu alamıyorum ozeller de cok yuksek ıstıyo mhrsden nasıl randevu aldınız yardımcı olabilir misiniz. 182 den asla hat dusmuyo dustu gunde de randevu dolmus oluyo

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar 20 haftalık hamileyim ve 11.haftadan beridir rahimde kanama alanı var dusuk rıskım var dı sımdı erken dogum riski oldu. 9 haftadır progestan ve proloton kullanıyorum. doktorum doppler testi istedi ve devletten randevu alamıyorum ozeller de cok yuksek ıstıyo mhrsden nasıl randevu aldınız yardımcı olabilir misiniz. 182 den asla hat dusmuyo dustu gunde de randevu dolmus oluyo
Cnm mhrs sistemi her gün 16:00 da acılıyo bu saatte özellikle bak

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Mhrs de talep olusturma da var herhangi bi doktorun randevusu acildi mi direk sana mesaj geliyo bide oyle dene

Asel elıf

Kayıtlı Üye
rank
Mhrs de talep olusturma da var herhangi bi doktorun randevusu acildi mi direk sana mesaj geliyo bide oyle dene
Onu da deniyorum tum bolumler cıkıyo doplor cıkmıyo anlamadım kac gundur ugrasıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm mhrs sistemi her gün 16:00 da acılıyo bu saatte özellikle bak
15.55 de 182 yı arayıp denedım hat kesinlikle dusmuyo 16.10 da dusuyo o zaman da randevular dolmus oluyo

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Onu da deniyorum tum bolumler cıkıyo doplor cıkmıyo anlamadım kac gundur ugrasıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

15.55 de 182 yı arayıp denedım hat kesinlikle dusmuyo 16.10 da dusuyo o zaman da randevular dolmus oluyo
Ben arayarak degil direk netten alıyorum cnm

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ben özelde yaptırdum 375 lira tuttu

Tüm sayfalar yüklendi.