Bence doğumdan sonra yaptır kuzum risk almaKızlar selam aranızda hamileyken dövme yaptıran oldu mu ? Dövme yaptırmak istiyorum ama intertte yapılmaması gerektiği söyleniyor
Bence doğumdan sonra yaptır kuzum risk almaKızlar selam aranızda hamileyken dövme yaptıran oldu mu ? Dövme yaptırmak istiyorum ama intertte yapılmaması gerektiği söyleniyor
bendeeCanım ben dòvmeye her halükarda karşıyım.
demişsin ya Allah'ın izniyle yaparsın doğumdan sonra Allah'ın izni Yok canımHamileyken zararlı die duymuştum canım tam ne gibi bir zararı var emin değilim ama bildiğim kadarıyla o dövme cildin altına giren bir çeşit sıvı ve bu direkt kanımıza da karışıyor e bizim kanımız bebeğin kanı demek bebeğe de ulaşıyor. Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde hamilelere dövme yapmıyorlar istesen de yaptıramıyorsun mesela. Doğum yaptıktan sonra Allahın izniyle yaptırır sın canım dövmeni bekle biraz daha. Ayrıca eğer yeterince steril bir ortam olmazsa tetanoz olabilirsin vücudun değişik bir tepki verebilir normalde o kadar tehlikeli olmayıp işte bir aşı bir hapla geçebilecek şeyler şu an hamileliğinde sana çok zorluk çıkarabilir canım bunları da düşün derim dünyanın binbir türlü hali var sonuçta
demişsin ya Allah'ın izniyle yaparsın doğumdan sonra Allah'ın izni Yok canımHamileyken zararlı die duymuştum canım tam ne gibi bir zararı var emin değilim ama bildiğim kadarıyla o dövme cildin altına giren bir çeşit sıvı ve bu direkt kanımıza da karışıyor e bizim kanımız bebeğin kanı demek bebeğe de ulaşıyor. Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde hamilelere dövme yapmıyorlar istesen de yaptıramıyorsun mesela. Doğum yaptıktan sonra Allahın izniyle yaptırır sın canım dövmeni bekle biraz daha. Ayrıca eğer yeterince steril bir ortam olmazsa tetanoz olabilirsin vücudun değişik bir tepki verebilir normalde o kadar tehlikeli olmayıp işte bir aşı bir hapla geçebilecek şeyler şu an hamileliğinde sana çok zorluk çıkarabilir canım bunları da düşün derim dünyanın binbir türlü hali var sonuçta
Hamilelikte yapılmıyor zararlı. Ben emzirme bitince yazdırdım oğlumun adını. Şimdi bunda da öyle olacakKızlar selam aranızda hamileyken dövme yaptıran oldu mu ? Dövme yaptırmak istiyorum ama intertte yapılmaması gerektiği söyleniyor
Valla canım hamilelikte bilemem ama dört aylık olduk yeni yaptırdım ister istemez stres yapıyorsun oda bebeği etkileyebilir doğumdan sonra yaptır canimKızlar selam aranızda hamileyken dövme yaptıran oldu mu ? Dövme yaptırmak istiyorum ama intertte yapılmaması gerektiği söyleniyor
TsklerBenim bacagimda hamile olmadan var canim hamileyken sakincali diye biliyorum yapdirma bebek dogdukdan sonra yapdir
Hamileyken zararlı die duymuştum canım tam ne gibi bir zararı var emin değilim ama bildiğim kadarıyla o dövme cildin altına giren bir çeşit sıvı ve bu direkt kanımıza da karışıyor e bizim kanımız bebeğin kanı demek bebeğe de ulaşıyor. Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde hamilelere dövme yapmıyorlar istesen de yaptıramıyorsun mesela. Doğum yaptıktan sonra Allahın izniyle yaptırır sın canım dövmeni bekle biraz daha. Ayrıca eğer yeterince steril bir ortam olmazsa tetanoz olabilirsin vücudun değişik bir tepki verebilir normalde o kadar tehlikeli olmayıp işte bir aşı bir hapla geçebilecek şeyler şu an hamileliğinde sana çok zorluk çıkarabilir canım bunları da düşün derim dünyanın binbir türlü hali var sonuçta
Tskler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende emin olamadım derinin altına işlediği gibi doğru artık doğum sonrası
Tskler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zararlıdır mutlaka canımKızlar selam aranızda hamileyken dövme yaptıran oldu mu ? Dövme yaptırmak istiyorum ama intertte yapılmaması gerektiği söyleniyor