Dovmee

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sedefgüzel tarafından oluşturulan Dovmee başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,015 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dovmee
Konbuyu başlatan Sedefgüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben dòvmeye her halükarda karşıyım.
bendee✋
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamileyken zararlı die duymuştum canım tam ne gibi bir zararı var emin değilim ama bildiğim kadarıyla o dövme cildin altına giren bir çeşit sıvı ve bu direkt kanımıza da karışıyor e bizim kanımız bebeğin kanı demek bebeğe de ulaşıyor. Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde hamilelere dövme yapmıyorlar istesen de yaptıramıyorsun mesela. Doğum yaptıktan sonra Allahın izniyle yaptırır sın canım dövmeni bekle biraz daha. Ayrıca eğer yeterince steril bir ortam olmazsa tetanoz olabilirsin vücudun değişik bir tepki verebilir normalde o kadar tehlikeli olmayıp işte bir aşı bir hapla geçebilecek şeyler şu an hamileliğinde sana çok zorluk çıkarabilir canım bunları da düşün derim dünyanın binbir türlü hali var sonuçta 😊
demişsin ya Allah'ın izniyle yaparsın doğumdan sonra Allah'ın izni Yok canım ☺️☺️

Hamileyken zararlı die duymuştum canım tam ne gibi bir zararı var emin değilim ama bildiğim kadarıyla o dövme cildin altına giren bir çeşit sıvı ve bu direkt kanımıza da karışıyor e bizim kanımız bebeğin kanı demek bebeğe de ulaşıyor. Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde hamilelere dövme yapmıyorlar istesen de yaptıramıyorsun mesela. Doğum yaptıktan sonra Allahın izniyle yaptırır sın canım dövmeni bekle biraz daha. Ayrıca eğer yeterince steril bir ortam olmazsa tetanoz olabilirsin vücudun değişik bir tepki verebilir normalde o kadar tehlikeli olmayıp işte bir aşı bir hapla geçebilecek şeyler şu an hamileliğinde sana çok zorluk çıkarabilir canım bunları da düşün derim dünyanın binbir türlü hali var sonuçta 😊
demişsin ya Allah'ın izniyle yaparsın doğumdan sonra Allah'ın izni Yok canım ☺️☺️

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selam aranızda hamileyken dövme yaptıran oldu mu ? Dövme yaptırmak istiyorum ama intertte yapılmaması gerektiği söyleniyor 😐
Hamilelikte yapılmıyor zararlı. Ben emzirme bitince yazdırdım oğlumun adını. Şimdi bunda da öyle olacak 🤭

Sedefgüzel

Kayıtlı Üye
rank
Benim bacagimda hamile olmadan var canim hamileyken sakincali diye biliyorum yapdirma bebek dogdukdan sonra yapdir
Tskler 🥰

Bende em
Hamileyken zararlı die duymuştum canım tam ne gibi bir zararı var emin değilim ama bildiğim kadarıyla o dövme cildin altına giren bir çeşit sıvı ve bu direkt kanımıza da karışıyor e bizim kanımız bebeğin kanı demek bebeğe de ulaşıyor. Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde hamilelere dövme yapmıyorlar istesen de yaptıramıyorsun mesela. Doğum yaptıktan sonra Allahın izniyle yaptırır sın canım dövmeni bekle biraz daha. Ayrıca eğer yeterince steril bir ortam olmazsa tetanoz olabilirsin vücudun değişik bir tepki verebilir normalde o kadar tehlikeli olmayıp işte bir aşı bir hapla geçebilecek şeyler şu an hamileliğinde sana çok zorluk çıkarabilir canım bunları da düşün derim dünyanın binbir türlü hali var sonuçta

Tskler 🥰

Bende emin olamadım derinin altına işlediği gibi doğru artık doğum sonrası 🥰

Tskler 🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dövme yaptırmanın bi acelesi olmamalı. Şuan hem bebek hem sen hassas dönemdesiniz. Doğumdan sonra vücuduna istediğin şeyi yapabilirsin canım

Tüm sayfalar yüklendi.