Dr değişikliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️ tarafından oluşturulan Dr değişikliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,397 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dr değişikliği
Konbuyu başlatan 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 21 haftalık olduk ama Dr yi degistiricem memnun değilim başına gelen varmı benden bebek için kemik tarama testi istedi ve başka özel bir klinige gönderdi ücreti 600 TL yaptıran varmı bebek için kemik tarama testini
Semt neresi kemik tarama değildir o detaylı ultrasondur

Detaylı ultrason mu dediğin acaba canım? Kemik tarama testini ilk defa duydum
Yok cnm kemik tarama testi dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kemik tarama mı organ tarama mı eğer detaylı ultrasonsa devlet hastanelerinde de yapılıyo
Kemik tarama testi cnm

Kemik tarama mı organ tarama mı eğer detaylı ultrasonsa devlet hastanelerinde de yapılıyo
Kemik tarama testi cnm
Semt neresi kemik tarama değildir o detaylı ultrasondur
Gaziantep Şahinbey cnm

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnm kemik tarama testi dedi

Kemik tarama testi cnm

Kemik tarama testi cnm
Gaziantep Şahinbey cnm
Bilmiyorum canım benden hiç istenmedi ilk defa duydum. Neden istemiş Dr sordun mu? Rutin istenen bişey değil

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 21 haftalık olduk ama Dr yi degistiricem memnun değilim başına gelen varmı benden bebek için kemik tarama testi istedi ve başka özel bir klinige gönderdi ücreti 600 TL yaptıran varmı bebek için kemik tarama testini
Bende 20+6 haftalık oldum canım. Benden de istedi doktorum detaylı ultrason oluyor o kemik yapısına falan bakıyorlar ondan öyle demıstır doktor. 20-24 haftalar arasında bakılıyor. Bebeğin herseyini inceliyorlar biz cinsiyetimizi de ögrenemedik daha sırtı dönük oldugu icin. Haftaya bende yaptıracagım o zaman ögrenecegim inş. Özel hastaneden randevu aldım 400 liraya. Hastaneden hastaneye degısıyor bazı özel klinikler de 600 700 liraya kadar cıkıyor. Devlet hast. Ücretsiz Oluyor ama ordan da sıra almak zor

Bilmiyorum canım detaylı ultrason istendi benden sadece 3 gebelikte de kemik tarama testini ilk defa duydum dediğim gibi
Bende anlamadım gerçekten kime sorsam böyle diyor bende o yüzden dryi değiştiriyorum farklı bir bilgi için

Bende 20+6 haftalık oldum canım. Benden de istedi doktorum detaylı ultrason oluyor o kemik yapısına falan bakıyorlar ondan öyle demıstır doktor. 20-24 haftalar arasında bakılıyor. Bebeğin herseyini inceliyorlar biz cinsiyetimizi de ögrenemedik daha sırtı dönük oldugu icin. Haftaya bende yaptıracagım o zaman ögrenecegim inş. Özel hastaneden randevu aldım 400 liraya. Hastaneden hastaneye degısıyor bazı özel klinikler de 600 700 liraya kadar cıkıyor. Devlet hast. Ücretsiz Oluyor ama ordan da sıra almak zor
Yok cnm bende dryi değiştiriyorum bakalım ne olacak

Tüm sayfalar yüklendi.