Dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 527 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Dua istiyorum
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Canım kardeşim, içini dökmek ne kadar zor olmuştur kim bilir... Bu kadar yıpranmış hissetmen çok doğal. Seni anlıyorum ve omuzlarındaki yükü hafifletmek için elimden geleni yapacağım.

Senin için bol bol dua edeceğim. Allah'ım, bu zor günlerinde sana güç, sabır ve ferahlık versin. Eşinin de gönlüne anlayış ve sevgi tohumları eklesin, seni gerçekten görmesini sağlasın. Bu süreçte kendine iyi bakmayı da ihmal etme olur mu?

Belki de bu durumla başa çıkmak için küçük adımlar atmayı düşünebilirsin:

* **Konuşmayı Dene:** Sakin bir anda, duygularını ifade ederek eşinle konuşmayı tekrar deneyebilirsin. "Köle gibi hissediyorum" yerine, "Böyle davrandığında kendimi çok yalnız ve değersiz hissediyorum" gibi ifadeler kullanmak işe yarayabilir.
* **Sınırlarını Belirle:** Her şeye evet demek zorunda değilsin. Yardım istemekten çekinme veya bazen "Hayır" demeyi öğrenmek seni daha iyi hissettirebilir.
* **Kendine Zaman Ayır:** Çok küçük de olsa, kendine ayıracağın 10-15 dakika bile fark yaratabilir. Sevdiğin bir şeyi yap, biraz nefes al.

Unutma, yalnız değilsin. Bu durum geçici. Seni sevgiyle kucaklıyorum.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Yavrum bütün erkekler böyle emin ol ben de eskiden o kadar çok takıyordum ki sadece kendime yazık ediyormuşum ben de 6 senelik evliyim Şu son bir senedir o kadar umursamaz oldumki adam hani ne oluyor gibisinden Tabii şaşırdı daha doğrusu çocuklarla uğraşmaktan evin işi gücü fazla sallamıyorum gerekirse hiç muhattap bile olma ben yeri geliyo öyle yapıyorum kafa mis valla

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Yavrum bütün erkekler böyle emin ol ben de eskiden o kadar çok takıyordum ki sadece kendime yazık ediyormuşum ben de 6 senelik evliyim Şu son bir senedir o kadar umursamaz oldumki adam hani ne oluyor gibisinden Tabii şaşırdı daha doğrusu çocuklarla uğraşmaktan evin işi gücü fazla sallamıyorum gerekirse hiç muhattap bile olma ben yeri geliyo öyle yapıyorum kafa mis valla
Vallahi yoruluyoruz cnm hayat kaygısı herşeyi mükkemmel yapma çabası içinde yız erkeler de bunu kullanıyor bende boş vermek istiyorum herşeye laf ediyor artık bıktım şimdide çocuk konusunu sorguluyor sanki köle almıs kendine

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Evet adama kalsa hep çocuk yap bende dalga geçtim sana Suriye'li alalım dedim onlar yapar dedim ona da güldü sesşenmedı bende kızdım ee sen abartıyorsun ben bırsey demedim bıle dedı ne saçmalıyor sun felan diyor
Tabi canım doğuran sensin bakan sensin sorumluluk almakta yok ne ala memleket ortada bi baba görürsem o zaman belki doğururum de geç sende canına yazık valla benim eşim 12 saat çalışıyo yolla beraber 14 saat adam evi artık otel niyetine kullanıyo yani gün içinde üç çocuk evin işi yemeği çocukların bakımı vs şu 3 ayda 5 sene yaşlandım gerçekten bu yaşta tansiyon ilacı kullanıyorum her gün biyerlerim ağrıyo uyku ne onu bile unutmuş vaziyetteyim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Tabi canım doğuran sensin bakan sensin sorumluluk almakta yok ne ala memleket ortada bi baba görürsem o zaman belki doğururum de geç sende canına yazık valla benim eşim 12 saat çalışıyo yolla beraber 14 saat adam evi artık otel niyetine kullanıyo yani gün içinde üç çocuk evin işi yemeği çocukların bakımı vs şu 3 ayda 5 sene yaşlandım gerçekten bu yaşta tansiyon ilacı kullanıyorum her gün biyerlerim ağrıyo uyku ne onu bile unutmuş vaziyetteyim
Aynen öyle cnm gerek yok ben kendıme yetemıyorum onlara haksızlık edemem çocuklar yanın suçu günahı yok allah yardımcımız olsun cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar