Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi hadi çok şükür Rabb'im daha da iyi etsin inşallah morluklar serum izi falan olabilir yanık için de inşallah daha dikkatli olurlar bi an önce iyileşsinde senin güvenli kollarına dönsün canım
Morluk değil cnm cnm siyah lekeler oda ilaçtan zamanla gecer dedi hayırlısıyla biran önce sağlıklı bir şekilde evine gelir yavrum da işte tek korkum eve gelince inşallah birdaha tetiklenmez kötü olmaz paşam sağlıkla büyür inşallah paşam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar alparslani mi bilirsiniz erken dünyaya gelen minik oğlum pazar akşamı hastaneye kaldırdık bugün sabaha karşı yoğun bakıma aldılar zature olmuş akciğerleri iltihap kalpmis ve hiç birsey yemiyor baygın bir vaziyette benden aldılar doktoru kalbi çok yorgun düşüyor ve makineye bağladık nefes alamıyor dedi ve durumu iyi değil dedi iç açıcı konuşmadı herseye bekleyin diye böyle giderse entibede ede biliriz dedi çok.kotuyum lütfen dualarınızı eksik etmeyin yavrum iyileşsin kalbine zatürree yenik düşmesin Allah rızası için duanız da bizede yer verin kimim duası kabul olur belli olmaz elimden başka birsey gelmiyor çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Bu arada istanbul da bağcılar TRG hospital özel hastanesini bilen var mı bizim burda yeni dogan yoğum bakim dolu olduğu için oraya sevk verdiler hiç bilmiyorum nasil bir yer belki bilen arkadaşlar vardır
Morluk değil cnm cnm siyah lekeler oda ilaçtan zamanla gecer dedi hayırlısıyla biran önce sağlıklı bir şekilde evine gelir yavrum da işte tek korkum eve gelince inşallah birdaha tetiklenmez kötü olmaz paşam sağlıkla büyür inşallah paşam
Oğlun erken doğduğu için bir takım.sikintilari vardı cnm yoğun bakımda o yüzden dua istemiştim
Oğlun erken doğduğu için bir takım.sikintilari vardı cnm yoğun bakımda o yüzden dua istemiştim
Yazmıştim durumu için ama yanlış yere mi yazdım acaba cnm gördüm cnm ilk getirdiğiniz güne göre daha iyi dedi işte elini yakmışlar birde vücudunun belirli yerleri simsiyah lekeler olmuş ilaçtan dedi zamanla gecer dedide elinin yanigini taktım kafaya işte salı günü o tekrar kavga çıkan hastaneye gidicez göz kontrolune pazartesi tahlilleri tekrarlicaz salı günü ona göre tekrar konuşuruz dedi cnm uyuyor du zaten 2 dk anca gorebildim pasami
İlk gün yatisina göre birazdaha iyi çok şükür cnm
Yazmıştim durumu için ama yanlış yere mi yazdım acaba cnm gördüm cnm ilk getirdiğiniz güne göre daha iyi dedi işte elini yakmışlar birde vücudunun belirli yerleri simsiyah lekeler olmuş ilaçtan dedi zamanla gecer dedide elinin yanigini taktım kafaya işte salı günü o tekrar kavga çıkan hastaneye gidicez göz kontrolune pazartesi tahlilleri tekrarlicaz salı günü ona göre tekrar konuşuruz dedi cnm uyuyor du zaten 2 dk anca gorebildim pasami
Rabbim hic bir anneyi babayi evladi ile sinamasin hic bir anne baba evladi icin üzülmesin Rabbim saglik sihhat versin umarim herseY gecer ve pasana kavusursun biran önce guzel bir sekilde Allahim yar ve yardimcin olsun canim
Rabbim hic bir anneyi babayi evladi ile sinamasin hic bir anne baba evladi icin üzülmesin Rabbim saglik sihhat versin umarim herseY gecer ve pasana kavusursun biran önce guzel bir sekilde Allahim yar ve yardimcin olsun canim