Dualarinizi eksik etmeyin kizlar 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Dualarinizi eksik etmeyin kizlar 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,090 kez görüntülenmiş, 122 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Dualarinizi eksik etmeyin kizlar 😔
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel ❤️💙Alparslan
Kızlar alparslani mi bilirsiniz erken dünyaya gelen minik oğlum pazar akşamı hastaneye kaldırdık bugün sabaha karşı yoğun bakıma aldılar zature olmuş akciğerleri iltihap kalpmis ve hiç birsey yemiyor baygın bir vaziyette benden aldılar doktoru kalbi çok yorgun düşüyor ve makineye bağladık nefes alamıyor dedi ve durumu iyi değil dedi iç açıcı konuşmadı herseye bekleyin diye böyle giderse entibede ede biliriz dedi çok.kotuyum lütfen dualarınızı eksik etmeyin yavrum iyileşsin kalbine zatürree yenik düşmesin Allah rızası için duanız da bizede yer verin kimim duası kabul olur belli olmaz elimden başka birsey gelmiyor 😔 çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Bu arada istanbul da bağcılar TRG hospital özel hastanesini bilen var mı bizim burda yeni dogan yoğum bakim dolu olduğu için oraya sevk verdiler hiç bilmiyorum nasil bir yer belki bilen arkadaşlar vardır 🙏
Rabbim yavruna Şafi isminin hürmetine şifalar versin inşaAllah canım benim dirayetli olmaya çalış rabbim büyüktür inşaAllah kurtulur bu hastalıktan minik Alparslan rabbim yardımcısı olsun yavrunun canım benim 🤲🤲🌹🤲🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Evet canım 1 yıl ayrı kaldık sonra tekrar deneme kararı aldık şuan şükür eskiye göre çok daha iyiyiz 🤲🏻🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyo olcaz 🤲🏻🤗🥰
Rabbim bozmasın inşallah canım benim

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Az sabır annesi eminim düzelme vardır minikte 🤲🏻
İnşallah cnm yarın alicaz gorucem pasami 😔🤲

Rabbim yavruna Şafi isminin hürmetine şifalar versin inşaAllah canım benim dirayetli olmaya çalış rabbim büyüktür inşaAllah kurtulur bu hastalıktan minik Alparslan rabbim yardımcısı olsun yavrunun canım benim 🤲🤲🌹🤲🤲
Allah razı olsun cnm inşallah düzelecek paşam annesine benziyor güçlü benm oğlum ❤️güzel haberlerle gelirim inşallah yarın

Amin canım benim amin inşallah
Canm hastaneden şimdi geldim pasami gordum tedaviye yanıt veriyor ilk geldiği günden daha iyi dedi 3 antibiyotuk ayrı ayrı kullanıyoruz dedi kan da yükledik dedi arada kendi arada makineyle nefes alıyor ayağın ve kollarında siyah büyük noktalar gbi çıkmış bunlar nedir dedim doktor da ilaçlardan krem sürüyoruz zamanla gecer dedi birde çocuğumun elini yakmışlar ışık tedavisi verince cildi hassas olduğu için yandı dediler krem sürüyoruz dedi pek inandırıcı gelmedi o yanık isi ama sadece dikkat edin yüzüne falan denk gelmesin dedim salı günü tekrar göze gidilecek siz bizden önce orda olun dedi sonra hastaneye gelir bilgi veririz dedi pazartesi tahliller tekrarlanacak ona göre tekrar konuşuruz dedi

Az sabır annesi eminim düzelme vardır minikte 🤲🏻
Canm hastaneden şimdi geldim pasami gordum tedaviye yanıt veriyor ilk geldiği günden daha iyi dedi 3 antibiyotuk ayrı ayrı kullanıyoruz dedi kan da yükledik dedi arada kendi arada makineyle nefes alıyor ayağın ve kollarında siyah büyük noktalar gbi çıkmış bunlar nedir dedim doktor da ilaçlardan krem sürüyoruz zamanla gecer dedi birde çocuğumun elini yakmışlar ışık tedavisi verince cildi hassas olduğu için yandı dediler krem sürüyoruz dedi pek inandırıcı gelmedi o yanık isi ama sadece dikkat edin yüzüne falan denk gelmesin dedim salı günü tekrar göze gidilecek siz bizden önce orda olun dedi sonra hastaneye gelir bilgi veririz dedi pazartesi tahliller tekrarlanacak ona göre tekrar konuşuruz dedi

Son düzenleme:

prenses annesi 🌟

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah cnm yarın alicaz gorucem pasami 😔🤲

Allah razı olsun cnm inşallah düzelecek paşam annesine benziyor güçlü benm oğlum ❤️güzel haberlerle gelirim inşallah yarın

İyi hadi çok şükür Rabb'im daha da iyi etsin inşallah 🤲🏻 morluklar serum izi falan olabilir yanık için de inşallah daha dikkatli olurlar bi an önce iyileşsinde senin güvenli kollarına dönsün canım 🤲🏻🤗

Tüm sayfalar yüklendi.