Merhaba arkadaşlar eşiminde benimde ikinci evliliğimiz benimde bir kızım var 5 yasında eşiminde bir oğlu var 11 yasında sürekli gelir gider bana cok ters davranıyor gizli gizli evin resmini cekiyor annesine atıyor babası evdeyken cok iyi babası yokken huyu suyu degişiyor kızımı yalnız gördüğünde onu sıkıstırıyor aglatıyor ne kadar alttan da alsam olmuyor şimdi hamileyim bebegin cinsiyetini ögrenmek için sık sık geliyordu erkek oldugunu duyduktan sonra annesi uzaklastırdı naz yaptırıyor babası arıyor telefonlarını acmıyor flan sasırdım kaldım annesi büyü işleriyle flan cok ugrasır bir ara çok kötü olduk hocaya gittik sana degil annenin adını babanın adını bilmedikleri için eşine büyü yazı yazdırmıslar cocugun olmaz olsa bile düşer dedi gercekten de hamile kaldım düştü bebegim muskaları flan yanımızdan ayırmadık şükür hamileyim cocuk eve gelip gittiğinde hep rahatsız tedirgin oluyorum acaba birsey getirip bırakır mı diye yemek begenmiyor hep seciyor gece 4 lere kadar ayakta diş fırcalama el yüz yıkama temizlik namına birsey yok bir yandan bebek dogdugunda gelir gider zarar verir diye cok korkuyorum
Ya öyle şeyler yazmışsınız ki hayretle okuyorum 11 yaşında çocuk ya o çocuk ne kamerası ne videosu babası videosunu görünce ne diyecek ne tepki verecek hangimizi o yaşlarda annemiz çok kolay yönlendirmiyorduki tmm annesi çocuğu dolduruyor kötü yönlendiriyor diye babası 11 yaşındaki çocuğundan mı vazgeçecek siz geçebilir misiniz haddim değil kusura bakmayın ama öyle kamera video işi bana mantıklı gelmedi eşinizle aranızda daha büyük problemler de yaşatabilir art niyetli degil iken sizi kötü konuma rahat getirebilir siz eşinizle ailesi ile güzelce konuşun imkanınız varsa psikolojik anlamda destek alın o çocuk öyle de böyle de eşinizin çocuğu kılına zarar gelse üzülürsünüz kazanmak varken vazgeçmeyin Allah anneye de akıl fikir versin insanları mutsuz edicem diye evladına bunu nasıl yapar yaMerhaba arkadaşlar eşiminde benimde ikinci evliliğimiz benimde bir kızım var 5 yasında eşiminde bir oğlu var 11 yasında sürekli gelir gider bana cok ters davranıyor gizli gizli evin resmini cekiyor annesine atıyor babası evdeyken cok iyi babası yokken huyu suyu degişiyor kızımı yalnız gördüğünde onu sıkıstırıyor aglatıyor ne kadar alttan da alsam olmuyor şimdi hamileyim bebegin cinsiyetini ögrenmek için sık sık geliyordu erkek oldugunu duyduktan sonra annesi uzaklastırdı naz yaptırıyor babası arıyor telefonlarını acmıyor flan sasırdım kaldım annesi büyü işleriyle flan cok ugrasır bir ara çok kötü olduk hocaya gittik sana degil annenin adını babanın adını bilmedikleri için eşine büyü yazı yazdırmıslar cocugun olmaz olsa bile düşer dedi gercekten de hamile kaldım düştü bebegim muskaları flan yanımızdan ayırmadık şükür hamileyim cocuk eve gelip gittiğinde hep rahatsız tedirgin oluyorum acaba birsey getirip bırakır mı diye yemek begenmiyor hep seciyor gece 4 lere kadar ayakta diş fırcalama el yüz yıkama temizlik namına birsey yok bir yandan bebek dogdugunda gelir gider zarar verir diye cok korkuyorum