Duphalaç kullanan varmı ?

• Konbuyu başlatan Prensesannesii12
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensesannesii12 tarafından oluşturulan Duphalaç kullanan varmı ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 559 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Duphalaç kullanan varmı ?
Konbuyu başlatan Prensesannesii12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
P

Prensesannesii12

Guest
Kızlar 20 günlük bebeğim var ve kabızım ayıptır söylemesi çok zorlanıyorum acısı çok kötü duphalaç aldım aranızda kullanan varmı ya da neler yapabilirim kabızlığı geçirmek için

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 20 günlük bebeğim var ve kabızım ayıptır söylemesi çok zorlanıyorum acısı çok kötü duphalaç aldım aranızda kullanan varmı ya da neler yapabilirim kabızlığı geçirmek için
Kuzum gebelikte bana vermişti doktorum hala saklıyorum doğuştan kronik bağırsak sorunum var kabizim hep çok sıkışınca doktor sabah akşam 1 kaşık iç demisti ben sabah 2 kaşık içiyorum iki saate kalmaz bağırsaklarım boşalıyorum cnm lifli gıdalar tuketicen kayısı konposta falan tüket kefir ic bol bol su ben bunların hiç birine dikkat edemediğim için çok sıkınca içiyorum ilaç geçiyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İlaçlar bağırsak tembelliğine yol açıyor kuzum doğal yollardan halletmeye çalış. Akşam 1 bardak suya 5-6 tane gün kurusu koy sabah aç karnına onu tüket

Tüm sayfalar yüklendi.