Dusuk die soranlar varya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Derya oyku tarafından oluşturulan Dusuk die soranlar varya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,873 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dusuk die soranlar varya
Konbuyu başlatan Derya oyku
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Bu tür konu açılınca beni etiketleyin @SosyalAnne hemen forumdan süresiz uzaklaştıralım.
Saçma Sapan konu açmayınız. Burada dört gözle hamile kalmayı doğum yapmayı kucağına almayı sabırsızca bekleyen insanlara nasıl düşük yapabilirim diye sormak önce kendine sonra buradaki insanlara hakarettir.
Bilemediğimiz konular olabilir. Evlilik dışı, istenmeyen gebelik, tecavüz taciz gibi ama yinede nasıl düşük yapabilirim diye soru sorulamaz ve bu konu hakkında kimse öneri veremez.

Forum sitemiz çok büyüyor. Büyüdükçe böyle saçma sapan konular açılabilir. Bildirin yada kullanıcı adının üstünü tıklayın yoksay yapın
aynen size katılıyorum benim de birkaç tane yok saydığım kişiler var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizde anlamadık ondan önceki gün bebeğimi istiyorum çok mutluyum diyordu bir günde 360 derece döndü resmen 🤬
aynen ben de aynısını ona söyledim verdiği cevap sorunlarım var belki ben de dedim ki bir günde mi çıktı sorun

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Dengesiz ya cidden böylelerini psikiyatri tezlerine araştırma konusu olması için hastaneye yatırmak lazım 🤬🤬 cidden okuyunca bende sinir oldum 😠 ya sabır Allah akıl fikir versin ne diyelim Allah'tan uzaklaştırılmış buradan
Aynn kuzum rabbim ıslah etsin inşallah 🙏
Böyle tiplere hiç cevap vermemek lazım ben mesela dün o postu değil de yine saçma bir post gördüm hiç tıklamadım bakmadım şuan baktım ama bence burası öyle bir yer değil ya çokta özele girmemek lazım bu benim fikrim. Ben zaten bakıyorum eğer kafama uymuyorsa cevap vermiyorum bile çünkü cevap vermeye değer görmüyorum öyle yapalım böyle saçma sapan post açanları yorum yapanları direkt moderatörlere şikayet edelim. Çünkü cevap verdikçe onlara prim vermiş oluyoruz gerek yok. Çünkü amaçları bana göre bilgi edinmek yada gebelik yada kadınlık değil bambaşka ya dalga geçiyorlar ya da bambaşka niyetleri var..!😠
Bende öyle yapıyorum canım , öyle bana saçma gelen konulara kesinlikle cvb vermiyorum, onlarla muhatap bile olmak istemiyorum 👍
aynen size katılıyorum benim de birkaç tane yok saydığım kişiler var

aynen ben de aynısını ona söyledim verdiği cevap sorunlarım var belki ben de dedim ki bir günde mi çıktı sorun
Vitaminsiz işte ne yapacan 🤷 beyne kan gitmiyordur o yüzden ne dediğini beyni ve kendisi algılamıyor🤷😡

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...