Sorum var Düşük nasıl belirti verir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Düşük nasıl belirti verir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,229 kez görüntülenmiş, 116 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük nasıl belirti verir
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ahahah Ayşem ya canımsın annem ilk duydu Ayşenur ben innamadim geçen sahurdan sonra uyandı ba ba ba diyor affaladim anneme baktım 🤭🤣🤣🤣
Yerim onun ağzını yüzünü ya 😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Elif babamı çok seviyor dede diyor babam ben çok duygusal oluyorum 🥺
Ooo bunlar daha ne ki şuan kaura ile babamı görmen lazım evde manyak gibiler 😂😂. İleride gör nasıl oynayacaklar 😂😂

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
15 gündür elif gelmiyor beni engellemiş anneme yazmış whatsapdan nasıl iyimi başka birşey yok
Boşver oğlun emin ellerde ana gibi tatlı bişey yok benim anam olsaydı biseyim olmasaydı anne hem anne olur hem baba bide eski eşinde zaman geçtikçe oğlunun kıymetini anlar zaman herşeyin ilacıdır

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yerim onun ağzını yüzünü ya 😍😍

Ooo bunlar daha ne ki şuan kaura ile babamı görmen lazım evde manyak gibiler 😂😂. İleride gör nasıl oynayacaklar 😂😂
Bal teyzemiz ♥️ ayy aysenurum inşallah 🤲 asla ne halası ne amcası hiçbiri arayıp sormaz büyüdüğünde araralrsa asla gostermem

Ba ba ba ba benimki de diyor ama babasının yüzüne bakmıyor herhalde kolaylarına geliyor onu söylüyorlar sen hiç üzülme babasını özledi falan diye
Duyunca sinir oldum Hazal🤣🤣🤣

Boşver oğlun emin ellerde ana gibi tatlı bişey yok benim anam olsaydı biseyim olmasaydı anne hem anne olur hem baba bide eski eşinde zaman geçtikçe oğlunun kıymetini anlar zaman herşeyin ilacıdır
Amin elifim inşallah

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Bal teyzemiz ♥️ ayy aysenurum inşallah 🤲 asla ne halası ne amcası hiçbiri arayıp sormaz büyüdüğünde araralrsa asla gostermem

Duyunca sinir oldum Hazal🤣🤣🤣
Hiç takma emin ol oğlun şuan hissediyor . İleride onun kimin sevip sevmediğini de çok iyi anlayacak . İleri de ona göre davranacak herkese sen üzme kendini yeter

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İnşallah kuzum benim sen nasılsın canım napiyorsun Kayra paşam nasil
Kayra uyuyor teyzesi onu uyutup anneme emanet edip bende bir duşa girdim. Bugün ciddi anlamda yalancı sancılar başladı 20 25 dakika ara ile belden girip rahme doğru geldiler ama uzun süreli değil şükür 😂😂. Bir an git gide çoğalacak diye aklım çıktı . Duşa girdim diye hanımefendi bana küstü elimi koyunca haraket etmiyor çekince ediyor görsen

Onlarla alakalı olmuyor ama karın ağrısı şiddetli ve durmuyor ve ayriyeten kanamadan varsa kesinlikle gidilmelidir
Her düşükte kanama olmaz . Annem düşük yaptığında ağrıdan mahvolmuştu karın ağrısından bir gitti ki bebek düşmüş . İçeride parça var mı diye bakılmıştı . Varsa kürtaj olacaklardı

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kayra uyuyor teyzesi onu uyutup anneme emanet edip bende bir duşa girdim. Bugün ciddi anlamda yalancı sancılar başladı 20 25 dakika ara ile belden girip rahme doğru geldiler ama uzun süreli değil şükür 😂😂. Bir an git gide çoğalacak diye aklım çıktı . Duşa girdim diye hanımefendi bana küstü elimi koyunca haraket etmiyor çekince ediyor görsen
Yerim ben onu hanımefendiye bak hele birde kusermis nazlı kizimiz 🤭🤭🤭🧿🧿🧿 Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum vaktinde zamanında doğar inşallah 🤍🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar