Sorum var Düşük nasıl belirti verir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Düşük nasıl belirti verir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,451 kez görüntülenmiş, 116 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük nasıl belirti verir
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
İyi de sevgilisi yok ki ne sacmaliyon sen
Bence sen saçmalıyorsun bu ne biçim üslup böyle kendin buraya yazdım defalarca hemde derdini şimdi de sorun yokki diyorsun alzheimer hastası mısınız siz pardon eşinin seni aldattığını kaç kez yazdın buraya hatirlaa😠😠
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin aysenurum amin inşallah kuzum haberdar et nasıl isterdim kız annesi olmayı Ayşenur çok seviyorum
Rabbim belki o adamdan kız çocuğun olsun.istemedi hülya verdir her şeyde bir hayır birgün inşallah sanada nasip eder Rabb'im sana da ♥️🌹🥰♥️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bence sen saçmalıyorsun bu ne biçim üslup böyle kendin buraya yazdım defalarca hemde derdini şimdi de sorun yokki diyorsun alzheimer hastası mısınız siz pardon eşinin seni aldattığını kaç kez yazdın buraya hatirlaa😠😠

Rabbim belki o adamdan kız çocuğun olsun.istemedi hülya verdir her şeyde bir hayır birgün inşallah sanada nasip eder Rabb'im sana da ♥️🌹🥰♥️
Birtanem Allah razı olsun amin inşallah caniminicisi

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Evet bende öyle hatırlıyorum canım problemleri vardı.arkadas halletmiş demekki o yüzden tepki verdi bu kadar 🥴🥴🥴
Hallettiyse hallettik desin niye olan birşeyi inkar ediyor ki değilmi alya

Rabbim banada nasip edecek inşallah elifim bir kaç hafta sonra 🤭🤭
Diyeceksin ki keşke daha erken dogursaydim kız çocukları başka gerçekten kızın doğsun anliyacaksin hele o birde biraz büyüsün varyaa tam isirmalik

Son düzenleme:

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Diyeceksin ki keşke daha erken dogursaydim kız çocukları başka gerçekten kızın doğsun anliyacaksin hele o birde biraz büyüsün varyaa tam isirmalik
Ay inşallah kuzum inşallah 🙏🏻

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank

Haklısın tabi canım keşke öyle tepki vereceğine problemlerimiz vardı ama çözdük hallettik deseydi yani bilemedim canım hamile kaldığına göre çoktan halletmiş demekki 🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar