Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende çorba ağırlıklı beslenmeye başladım tekrar , tuzlu kraker doktorda ver dedi bi iki tane yedi gerisi yok , musluk suyu bende vermiyorum hiç evde hazır su biterse kaynatılmış soğutulmuş su veriyorum ama doktor kesinlikle onuda vermemem gerektiğini söyledi, üç tane ilaç verdi biri damla biri antibiyotik tarzı sanırım biri de sadece üç gün vereceğim bir ilaç , bir hane de ishal için vermiş, kullanacam inşallah düzelir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Keske canim keşke hiç hastalanmasalar , benimki ayda iki defa mutlaka hastalanır yıldım artık inşallah canım sağol
Amin canım sağol ben musluk değilde bazen kaynatılmış su içiriyordum onu da yasakladı doktor
Teşekkür ederim canım amin amin inşallah ne yaptıysam yoğurt yediremedim sevmiyor, yemekte yediremiyorum öldürecek bu çocuk beni doktor kraker ve meyve suyu gibi şeyler vermemi söyledi iyileşene kadar ama onları bile yemiyor
Bende çorba ağırlıklı beslenmeye başladım tekrar , tuzlu kraker doktorda ver dedi bi iki tane yedi gerisi yok , musluk suyu bende vermiyorum hiç evde hazır su biterse kaynatılmış soğutulmuş su veriyorum ama doktor kesinlikle onuda vermemem gerektiğini söyledi, üç tane ilaç verdi biri damla biri antibiyotik tarzı sanırım biri de sadece üç gün vereceğim bir ilaç , bir hane de ishal için vermiş, kullanacam inşallah düzelir
Keske canim keşke hiç hastalanmasalar , benimki ayda iki defa mutlaka hastalanır yıldım artık inşallah canım sağol
Amin canım sağol ben musluk değilde bazen kaynatılmış su içiriyordum onu da yasakladı doktor
İnşallah canım teşekkür ederim
Biliyor musun Ayşem dün Ali hastanedeyken çok üzgündüm baktım ablamdan mesaj geldi hamileymiş beş yıl sonra tekrardan hamile kaldı tabi bunu doktor tavsiyesi üzerine karar verdiler, çünkü ablam hasta MS hastası doktor hastalığın ilerlememesi için hatta belki kalıcı olarak iyileşmeni sağlayacak tek yol hamile kalman demişti, ablam çok hasta bebek zaten istiyordu ama hastalığından dolayı sıcak bakmıyor du doktor da böyle söyleyince ablam gözden geçirdi kararını şuan hamile inşallah sağlıkla gelir ve ablama da tüm dertlerine de şifa olur inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etti çok mutluyuz inşallah herşey güzel gider, kusura bakma canım biraz uzun oldu ama seninle paylaşmak istedim