Sorum var Düz kafa yastığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde seymaarıbaş tarafından oluşturulan Düz kafa yastığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 653 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düz kafa yastığı
Konbuyu başlatan seymaarıbaş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba. Düz kafa yastığı sipariş verdim ama doğduğu andan itibaren kullanılır mı bilginiz var mi. Arkası düzleşsin istemiyorum
Onu doktorunuza sorun en doğru bilgiyi onlar verir ama uzun süreli onda yatırmayın sizin kontrolünüzde günde en fazla 2 saat filan yatması gerekiyor

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar merhaba. Düz kafa yastığı sipariş verdim ama doğduğu andan itibaren kullanılır mı bilginiz var mi. Arkası düzleşsin istemiyorum
Aynn kuzum doğumdan itibaren kullanıyor , bende kullandım benimki biraz düzelme oldu onun dışında sürekli aynı pozisyonda uyutmaman lazım çünkü kafaları yumuşak olduğu için uzuyor yamuluyo ,buna dikkat ederden bişey olmaz ama dediğim gibi kafa yastığı ilk üç ay çok önemli ve etki ediyor

seymaarıbaş

Kayıtlı Üye
rank
Aynn kuzum doğumdan itibaren kullanıyor , bende kullandım benimki biraz düzelme oldu onun dışında sürekli aynı pozisyonda uyutmaman lazım çünkü kafaları yumuşak olduğu için uzuyor yamuluyo ,buna dikkat ederden bişey olmaz ama dediğim gibi kafa yastığı ilk üç ay çok önemli ve etki ediyor
👍Çok teşekkürler canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar