Ek gıda tecrübeli anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yahyanın annesi 👸 tarafından oluşturulan Ek gıda tecrübeli anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,417 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda tecrübeli anneler
Konbuyu başlatan Yahyanın annesi 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Asenam kereviz haşlayıp versem olurmu
Ama ilk onunla degikde onu ileriki zamanda ver suan havuc hasla brokli haşla kabak hepsinin tadina baksin ben larene ayri ayri vermedim açıkçası hepsini birlikte verdim ve suan severek hepsini yiyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla gözüme küçük geliyor ya 1 hafta sonra 5 bitcek tutabilir mi ki canim
6 aylik olsun 1 hafta daha bekle yaninda eline ver mukakkak yaninda olsun izle agizna götürmesini emmesini takip et

Yahyanın annesi 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ama ilk onunla degikde onu ileriki zamanda ver suan havuc hasla brokli haşla kabak hepsinin tadina baksin ben larene ayri ayri vermedim açıkçası hepsini birlikte verdim ve suan severek hepsini yiyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

6 aylik olsun 1 hafta daha bekle yaninda eline ver mukakkak yaninda olsun izle agizna götürmesini emmesini takip et
Kerviz vermiyorum ozaman şimdilik onun için köy pazarından almıştım

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kerviz vermiyorum ozaman şimdilik onun için köy pazarından almıştım
Ben 6 aylikken larene kereviz corbasi yapmıştım sende yap birşey olmaz tadina baksin tarifide su sekilde
1 adet havuç1 adet patates1 küçük kereviz1 yemek kaşığı irmik2 tablet et suyu (ev yapımı)2 su bardağı suZeytinyağı

Tüm sayfalar yüklendi.