Ek gıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Krhn tarafından oluşturulan Ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,150 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda
Konbuyu başlatan Krhn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 16 haftalık ek gıdaya ne zamn baslayayim bide tarifler varsa atar mısınız
6. Ayda başlanıyor genel de ama doktorun da söyler şu zaman başlayalım diye. Ben nefis yemek tariflerini indirip ordan bakıp yapmıştım, bir çok değişik tarif var orda.

Bebeğim 16 haftalık ek gıdaya ne zamn baslayayim bide tarifler varsa atar mısınız
Emziriyorsan bebek iyi kilo alıyorsa 6.ayda başlanıyor.
Ama sadece mama ile besleniyor da 4.ayda başlanabilir dedi doktor.
Tarifler içinde "Herşeyi yiyen bebek "diye bir sayfaya denk geldim geçtiğimiz günlerde güzel tarifler vardı. Ama 3 gün kuralı alerjik reaksiyon olmaması için önemli

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Emziriyorsan bebek iyi kilo alıyorsa 6.ayda başlanıyor.
Ama sadece mama ile besleniyor da 4.ayda başlanabilir dedi doktor.
Tarifler içinde "Herşeyi yiyen bebek "diye bir sayfaya denk geldim geçtiğimiz günlerde güzel tarifler vardı. Ama 3 gün kuralı alerjik reaksiyon olmaması için önemli
Merhaba instagramda mı bahsettiğinizdayfa

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
16 hafta erken canım 2 ay daha bekle 6. Aydan sonra meyve püreleri süzme sebze çorbaları yoğurt gibi şeylerle yavaş yavaş başlarsın ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.