Ek gida

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nursen40 tarafından oluşturulan Ek gida başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,630 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gida
Konbuyu başlatan Nursen40
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar kızım 4 aylık ve sofraya ağlıyor biseyler istiyor yemek gördümü heyecanlanıyor siz 4 aylıkken bişey verdiniz mi ne zaman başladınız ek gıdaya?
Merhba canım 6 ayından önce vermeni tavsiye etmem açıkçası daha çok küçük çünkü kimisi yemek ayırt etmesin deyim yemeklerin sularından veriyor ama sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bence vermemelisin🤗

A

Adsız anne adayı

Guest
Benim kızımda dört aylık olcak iki gün sonra oda yediklerimize bakıyor buda ek gıdaya hazırlık aşaması ama vermemen daha doğru olur çevremdeki insanlar sürekli bisiler denesin diye vermek istiyo azardan verdikleri gün kızım sancidan duramiyo zaten gazlı verdikleri zaman daha kötü oluyor tabi her bebek bir olmaz ama gereği yok bence ek gıdanın

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Benim kızımda dört aylık olcak iki gün sonra oda yediklerimize bakıyor buda ek gıdaya hazırlık aşaması ama vermemen daha doğru olur çevremdeki insanlar sürekli bisiler denesin diye vermek istiyo azardan verdikleri gün kızım sancidan duramiyo zaten gazlı verdikleri zaman daha kötü oluyor tabi her bebek bir olmaz ama gereği yok bence ek gıdanın
Canım neden üye olmuyorsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar kızım 4 aylık ve sofraya ağlıyor biseyler istiyor yemek gördümü heyecanlanıyor siz 4 aylıkken bişey verdiniz mi ne zaman başladınız ek gıdaya?
Benim oğlum şuan 5 aylık 1 aydan beri düzenli bir şekilde çorba yediriyorum ve sofrada sulu bir yemek varsa biraz onada koyup 4 4 kaşık veriyorum vermeyince deliriyor yoksa 😂😂

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Doktora danışarak bebeğinin durumuna göre sana söyler canım ek gıdaya başlayıp başlamayacağına ona göre hareket edersin

Nursen40

Kayıtlı Üye
rank
Merhba canım 6 ayından önce vermeni tavsiye etmem açıkçası daha çok küçük çünkü kimisi yemek ayırt etmesin deyim yemeklerin sularından veriyor ama sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bence vermemelisin🤗
Anladım teşekkür ederim 🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim oğlum şuan 5 aylık 1 aydan beri düzenli bir şekilde çorba yediriyorum ve sofrada sulu bir yemek varsa biraz onada koyup 4 4 kaşık veriyorum vermeyince deliriyor yoksa 😂😂
Maşallah 😂❤️ Benimki de çığlık çığlığa bağırıyor ağlıyor ama bişey vermiyorum veremiyorum bişey olursa diye korkuyorum

Doktora danışarak bebeğinin durumuna göre sana söyler canım ek gıdaya başlayıp başlamayacağına ona göre hareket edersin
Tamam sorarım teşekkür ederim canım ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Anladım teşekkür ederim 🌸

Maşallah 😂❤️ Benimki de çığlık çığlığa bağırıyor ağlıyor ama bişey vermiyorum veremiyorum bişey olursa diye korkuyorum

Tamam sorarım teşekkür ederim canım ❤️
Doğrudur kuzum bende geçenler de bir yazı okumuştum 4 ayından sonra bebeğin yemek yemesi gerekip gerekmediğini bebeğin hal ve hareketlerinden anlarsınız diye...

Tüm sayfalar yüklendi.