Ek gıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde yvz sd tarafından oluşturulan Ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 531 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda
Konbuyu başlatan yvz sd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

yvz sd

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar iki ay sonra inşallah ek gıdaya geçicez neyden ne kadar vermem gerekiyor 3 gün kuralına göre vermek istiyorum nasıl yapmalıyım sizler nasıl başladınız ne kadar verdiniz kaç öğün vericem yardımcı olur musunuz

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Günde 1 defa tadımlık vereceksin 3 gün kuralına kesinlikle uy alerji yapma ihtimali oluyor çünkü. Alerjisi olmayan gıdaları devamlı verebilirsin yavaş yavaş arttırarak

yvz sd

Kayıtlı Üye
rank
Peki kaç öğün verebilirim mama yemiyor sadece anne sütü alıyor günde 1 defa kaçıncı aya kadar devam edick

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar iki ay sonra inşallah ek gıdaya geçicez neyden ne kadar vermem gerekiyor 3 gün kuralına göre vermek istiyorum nasıl yapmalıyım sizler nasıl başladınız ne kadar verdiniz kaç öğün vericem yardımcı olur musunuz
Merhaba canım yoğurt çorba sebze meyve püresi gibi şeyler verebilirsin günde 3 defa ana öğün 3 defa ara öğün olmak üzere ara öğün lerde meyve gibi şeyler verebilirsin

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Merhaba canım ilk olarak yoğurtla başla 3 gün kuralına uyarak onuda tattırmak için ztn ilk gün çay kaşığı olarak ver 2 gün tatlı kaşığı koy baktin bir reaksiyon yok verebilirsin daha sonra havuca başla ondan da aynı sekilxe 3 gün kuralini uygula daha sonra kabak patates baktım yiyor reaksiyon göstermiyor havuc kabak patates bunları haşla ve ocaktan almaya yakın içine irmik koy ve püre halina getir mis gibi sebze çorbası benden sana tavsiye asla meyve tatlı gibi şeylerle baslama meyve olayını 2. Plana at

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben yoğur veriyorum sebze çorbası hemşire bunlarla başla dedi

Tüm sayfalar yüklendi.