Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar iki ay sonra inşallah ek gıdaya geçicez neyden ne kadar vermem gerekiyor 3 gün kuralına göre vermek istiyorum nasıl yapmalıyım sizler nasıl başladınız ne kadar verdiniz kaç öğün vericem yardımcı olur musunuz
Günde 1 defa tadımlık vereceksin 3 gün kuralına kesinlikle uy alerji yapma ihtimali oluyor çünkü. Alerjisi olmayan gıdaları devamlı verebilirsin yavaş yavaş arttırarak
Merhaba arkadaşlar iki ay sonra inşallah ek gıdaya geçicez neyden ne kadar vermem gerekiyor 3 gün kuralına göre vermek istiyorum nasıl yapmalıyım sizler nasıl başladınız ne kadar verdiniz kaç öğün vericem yardımcı olur musunuz
Merhaba canım yoğurt çorba sebze meyve püresi gibi şeyler verebilirsin günde 3 defa ana öğün 3 defa ara öğün olmak üzere ara öğün lerde meyve gibi şeyler verebilirsin
Merhaba canım ilk olarak yoğurtla başla 3 gün kuralına uyarak onuda tattırmak için ztn ilk gün çay kaşığı olarak ver 2 gün tatlı kaşığı koy baktin bir reaksiyon yok verebilirsin daha sonra havuca başla ondan da aynı sekilxe 3 gün kuralini uygula daha sonra kabak patates baktım yiyor reaksiyon göstermiyor havuc kabak patates bunları haşla ve ocaktan almaya yakın içine irmik koy ve püre halina getir mis gibi sebze çorbası benden sana tavsiye asla meyve tatlı gibi şeylerle baslama meyve olayını 2. Plana at