Ek gıdada yoğurt

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Ek gıdada yoğurt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,090 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Ek gıdada yoğurt
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 4 aylık olucak 4 gün sonra biliyorum daha ek gıdaya çok var bebeğimde reflü ve küçük doğduğu için biz ek gıdaya biraz geç baslicaz ama kafamda şimdi deli sorular yani şimdiden kendimi bilgilendirmek istiyorum inek sütü 1 yaşına kadar yasak biliyorum ama ben şimdi zmaani gelince keçi sütüyle yoğurt yapmak istiyorum çünkü kullandığımız mamada da keçi sütü var ya eşimde manda yoğurdu alalım diyor 😀 ben o manda yogurduni hiç bilmem ama keçi sutun sindirimi kolay diye düşünüyorum yoksa mamayada koymazlardi eşimde manda yoğurdunu bir araştır ona göre etrafımda arastiriyim diyor sizce keçi sütümu manda sutuyle mi yogurtmam lazım ? Tecrübeli anneler ona göre araştırma yapıcam temiz bir yerden yeni organik olacak şekilde
Kuzum bildiğim kadarıyla manda sütü inek ve keçi sütünden daha besleyici bu yüzden 1 yaşını beklemen daha doğru olabilir inek ve keçi sütünü yoğurt peynir kefir olarak fermente olarak 6 aydan itibaren 3 gün kuralı ile verebilirsin ama muhalebisine bebe bisküvisine 1 yaşına kadar direk katılmıyor bende kızım 10 gün sonra ek gıdaya başlıcak annem kuzenlerim 4.5 aylık iken yemek vermeye başladı diye bugün pekmez felan vermeye kalktı zor durdurdum ne olacak herkes doğuruyor biz emzik alsn doye verirdik kuzenimin bebeği ile benimki arasında 2 ay var o herşeyi veriyor yazık ağzımıza bakıyor diye dunyanin lafıni saydı kuzenlerim teyzelrim canımı okuyor salak mısın sen versene çocuğa o tarif bu tarif uğraşma salçalı kendi yemeğinin suyundan ver diye ama ben direniyorum dua edin ya bu delilerle başa cikim

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Olmaz İnşAllah aseller Nazlı oluyo dediler 🙈yok dedim ama başıma geldi
Bnmkide ilgiyi çok seviyor bklm biraz büyüsün ne olck 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O deli gbi bir kaynanada bnde var kuzum elinden gelse herşey yedircekler engel olmya calsyrn vlla yoksa çok kalp kiricam kendi çocuklarınızı buyuttunuz ne karisiyorsunuz bırakın bizde kendimiz büyütelim çok cnm olur mu illa karışımlar o yüzden diyorum ya bu ek gıdada kim kimi yer belli olmucak

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 4 aylık olucak 4 gün sonra biliyorum daha ek gıdaya çok var bebeğimde reflü ve küçük doğduğu için biz ek gıdaya biraz geç baslicaz ama kafamda şimdi deli sorular yani şimdiden kendimi bilgilendirmek istiyorum inek sütü 1 yaşına kadar yasak biliyorum ama ben şimdi zmaani gelince keçi sütüyle yoğurt yapmak istiyorum çünkü kullandığımız mamada da keçi sütü var ya eşimde manda yoğurdu alalım diyor 😀 ben o manda yogurduni hiç bilmem ama keçi sutun sindirimi kolay diye düşünüyorum yoksa mamayada koymazlardi eşimde manda yoğurdunu bir araştır ona göre etrafımda arastiriyim diyor sizce keçi sütümu manda sutuyle mi yogurtmam lazım ? Tecrübeli anneler ona göre araştırma yapıcam temiz bir yerden yeni organik olacak şekilde
Canım keçi sütü anne sütüne en yakın süt diye biliyorum manda biraz ağır süt yoğurt da yağlı olur sindirimi zor yani eşim hayvancılıkla uğraştığı için biliyorum böyle konuları

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canım keçi sütü anne sütüne en yakın süt diye biliyorum manda biraz ağır süt yoğurt da yağlı olur sindirimi zor yani eşim hayvancılıkla uğraştığı için biliyorum böyle konuları
Teşekkür ederim cnm çok saol keçi sütü bulup onla yoğurt yapicm insllah bklm bula bilicem mi

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank

O deli gbi bir kaynanada bnde var kuzum elinden gelse herşey yedircekler engel olmya calsyrn vlla yoksa çok kalp kiricam kendi çocuklarınızı buyuttunuz ne karisiyorsunuz bırakın bizde kendimiz büyütelim çok cnm olur mu illa karışımlar o yüzden diyorum ya bu ek gıdada kim kimi yer belli olmucak
Kafayı yemeyekte

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank

Rabbim yardımcın olsun 🤲İnşAllah kendin yetiştirirsin ilgisi başka yere kayar kaynananın

Tüm sayfalar yüklendi.