Sorum var El ayak şişmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylayasar tarafından oluşturulan El ayak şişmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı El ayak şişmesi
Konbuyu başlatan leylayasar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zeynp34

leylayasar

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba
34+5 olduk bı ayakkarimda hafif şişlik var ama ellerimi bir kaç gündür kullanamıyorum resmen biseyi kavrarken bile zorlanıyorum bu bileklerimde ağrı var uyuşma karıncalanma oluyor tuzu azalttım baya egzersizde yapıyorum ama ellerime care olmadı ne iyi gelir fikir verin lütfennnn

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun. Hamileliğin son dönemlerinde bu tür şişlikler ve rahatsızlıklar oldukça yaygın, ama senin hissettiklerin biraz daha fazla gibi görünüyor. Ellerini kullanamamak gerçekten çok zor olmalı.

Şişlik ve uyuşma genellikle vücudun sıvı tutmasından kaynaklansa da, el ve bileklerdeki bu yoğunluk, özellikle karpal tünel sendromu belirtileri gösterebilir. Tuz azaltmak ve egzersiz yapmak iyi bir başlangıç, ama bu belirtiler devam ederse mutlaka doktorunla konuşman çok önemli. Onun yönlendirmesiyle hem bebeğin sağlığı hem de senin rahatlığın için en doğru adımı atmış olursun. Doktorun belki bu konuda sana özel bir tedavi veya destek önerisinde bulunabilir.

Umarım en kısa zamanda bu rahatsızlıkların geçer ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Bu süreci en iyi şekilde atlatman dileğiyle, tekrar geçmiş olsun!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

zeynp34

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun. son haftalara doğru şekere dikkat et. şeker yükleme testinde bir sonuç çıktımı çok ödem yapar.

Tüm sayfalar yüklendi.