Elle gelen beze

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hastalıklar kategorisinde Zümree 👸 tarafından oluşturulan Elle gelen beze başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 312 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hastalıklar
Konu Başlığı Elle gelen beze
Konbuyu başlatan Zümree 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
O

Oynuyor canım rabbım korktuguma ugratmasın bu devirde korkmamak mumkunmu valla bugun randevum var bakalım
Amin canım benim haklısın insan endişe ediyor benim de göğsümde aniden ceviz büyüklüğünde kist çıktı halbuki 4 5 ay öncesinde rutin kontrole gitmiştim o sıra yoktu aniden elime gelince korkup sıra aldım randevu günüm gelene kadar canımdan can gitmişti hatta buraya da yazdım ultrasondan baktı zaten kist olarak varmış sadece içe doğru kanama yaptığı için büyümüş hareketli olan tehlikesizdir asıl hareket etmeyen kitleden korkarız dedi doktor

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım benim haklısın insan endişe ediyor benim de göğsümde aniden ceviz büyüklüğünde kist çıktı halbuki 4 5 ay öncesinde rutin kontrole gitmiştim o sıra yoktu aniden elime gelince korkup sıra aldım randevu günüm gelene kadar canımdan can gitmişti hatta buraya da yazdım ultrasondan baktı zaten kist olarak varmış sadece içe doğru kanama yaptığı için büyümüş hareketli olan tehlikesizdir asıl hareket etmeyen kitleden korkarız dedi doktor
Benimde gogsumde vardı cok sukur geçti kendiliğinden ama yine cıktı ama kıst herkezde oluyor canim

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Benimde gogsumde vardı cok sukur geçti kendiliğinden ama yine cıktı ama kıst herkezde oluyor canim
Doktor ben hamileyken çok kistin var ama boyutları minik minik bunlar sütün tadını değiştiriyor muhtemelen bebeğin emmez demişti dediği gibi de oldu benim kız doğduğundan itibaren sol göğsümü emmedi 4 5 aylıkken kısacık bir süre emdi sonra hiç almadı sütümün tadı da çok çok kötüydü şansa bak ki soldaki sütüm çoktu hep mastit olurdum sürekli boşa akardı sağmadığım halde kızım 10 aylıkken kesildi gitti senin kist emzirince mi geçti ben ikinci bebek istiyorum ama şu kistli süt meselesi beni çok yıprattı Doğa'da yine aynı şeyleri yaşamak beni çok üzer

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar